Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

Företag:Privatperson:

mobiletopimg

Eurovision med Silja Line

Eurovision med Silja Line

Wow, vilken vecka vi har haft tillsammans med Silja Line under Eurovision i Stockholm!

Igår gjorde vi våra sista framträdanden, först i Ericsson Globe innan andra genrepet, sedan i Eurovision Village i Kungsträdgården, och som avslutning i Globen igen för finalen av Eurovison Song Contest 2016. Det har varit fantastiskt kul och givande!

Vi fick uppdraget av reklambyrån MKTG Sverige och Silja Line, att sätta ihop en dansgrupp som kunde uppträda under Eurovision-veckan. Tanken var att gruppen skulle kunna dyka upp lite här och där och dansa, så att besökarna på Eurovision, och även alla som besökte Eurovision Village i Kungsträdgården, skulle få känslan av att det hände i stunden. Som en slags flashmob.
Så Andreas Skön satte ihop ett tre minuter långt (såklart!) medley med våra favoriter från Eurovision, som Carola, Måns Zelmerlöw och Loreen, och koreograferade dans som framfördes av honom tillsammans med dansarna Linn Gustavsson, Lina Persson och Louice Ottosson under veckan. De var alla tre klädda i kaptenskostym, och gjorde klart för alla som såg dem dansa att ”Festivalen fortsätter på Silja Galaxy!”

Och mycket dans blev det. Sammanlagt så dansade de det lilla medleyt ca 130 ggr under sex dagars. De nådde ut till flera tusen människor från alla möjliga länder i Europa, och fastnade på minst lika många mobilkameror. Och alla som hade biljett till någon av finalerna, eller genrepen, i Globen, fick också chans att dansa (och vinna resor med Silja Galaxy) i Silja Lines monter där de hade en dansmatta.

Vi på Skön Underhållning tyckte att det var en väldigt lyckad vecka, och vi hade väldigt roligt under tiden.

Vi skulle vilka tacka MKTG Sverige, som hjälpte oss med allt från kaptenskläder till förstärkare för musiken, så vi kunde spela vårt medley överallt. Och både förstärkare och kaptensläder gick verkligen varma under veckan, puh!

Vi vill också rikta ett tack till Sandra Sarén på Silja Line, som roddat med allt runt montrarna och personalen. Du gjorde ett fantastiskt jobb! Och vi hoppas att vi kan samarbeta igen i framtiden.

Vi är lyckliga och glada över att vi kunde skapa skön underhållning för Silja Line under Eurovision!

Tack för en bra vecka!

/Skön Underhållning

Våra artister

 • Nikke Karlsson

  Niklas Karlsson har turnerat världen över som sångare, gitarrist och dansare. Tillsammans med showgruppen Jeerk har de varit utanför Sveriges gränser vid flertalet tillfällen.
  » Läs mer

 • Smoke Rings Sisters

  Tänk om man kunde få uppleva de glamourösa 20talet, jazzens, smyckenas och de storartade festernas årtionde. Men vänta. Det kan Ni!
  » Läs mer

 • David Carbe

  David Carbe är en pianist med swing och boogie woogie i blodet. Han har vid otaliga tillfällen gästat Robert Wells konserter, spelat för utsålda hus med egna konserter och är flitigt bokad av företag och föreningar.
  » Läs mer

 • Carols

  Carols är en traditionell caroling-kör, som sjunger både svenska och engelska julsånger. De sjunger a capella, vilket betyder att det enbart är deras röster som skapar fantastisk stämning.
  » Läs mer

 • Remind

  Remind är Sveriges främsta 80-talsband som består av fem rutinerade musiker med den karismatiska sångerskan Linda Torvant i fronten.
  » Läs mer