Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

Företag:Privatperson:

mobiletopimg

Smoke Rings Sisters

Tänk om man kunde få uppleva de glamourösa 20talet, jazzens, smyckenas och de storartade festernas årtionde. Men vänta. Det kan Ni!

Med Smoke Rings Sisters på scen kan ni anordna en temafest för företaget/jubilaren, där allt går i den Store Gatsbys anda, med champagne, smokings och fjädrar i håret!

Smoke Rings Sisters är trion som sjunger alla de härliga storbandslåtarna från 20-, 30-och 40talen! Swing, jazz, evergreens och boogie woogie, allt som får dansgolvet att studsa och festen att koka!

Men Smoke Rings Sisters har större repertoar ändå! För vad hade man inte givit för att ha en swingande trio på bröllopet! SRS gör Er dag dag fulländad med stämfull sång i kyrkan/kapellet, och senare fartfylld stämsång till dansen!

Vi är väldigt glada att kunna förmedla Skön Underhållning via Smoke Rings Sisters! Så boka in dem nu!

Det finns ett antal olika alternativ för komp när du bokar Smoke Rings Sisters. De kan du läsa om här.

Våra artister

 • Nikke Karlsson

  Niklas Karlsson har turnerat världen över som sångare, gitarrist och dansare. Tillsammans med showgruppen Jeerk har de varit utanför Sveriges gränser vid flertalet tillfällen.
  » Läs mer

 • Smoke Rings Sisters

  Tänk om man kunde få uppleva de glamourösa 20talet, jazzens, smyckenas och de storartade festernas årtionde. Men vänta. Det kan Ni!
  » Läs mer

 • David Carbe

  David Carbe är en pianist med swing och boogie woogie i blodet. Han har vid otaliga tillfällen gästat Robert Wells konserter, spelat för utsålda hus med egna konserter och är flitigt bokad av företag och föreningar.
  » Läs mer

 • Carols

  Carols är en traditionell caroling-kör, som sjunger både svenska och engelska julsånger. De sjunger a capella, vilket betyder att det enbart är deras röster som skapar fantastisk stämning.
  » Läs mer

 • Remind

  Remind är Sveriges främsta 80-talsband som består av fem rutinerade musiker med den karismatiska sångerskan Linda Torvant i fronten.
  » Läs mer