Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

Företag:Privatperson:

*Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

mobiletopimg

Smoke Rings Sisters

Tänk om man kunde få uppleva de glamourösa 20talet, jazzens, smyckenas och de storartade festernas årtionde. Men vänta. Det kan Ni!

Med Smoke Rings Sisters på scen kan ni anordna en temafest för företaget/jubilaren, där allt går i den Store Gatsbys anda, med champagne, smokings och fjädrar i håret!

Smoke Rings Sisters är trion som sjunger alla de härliga storbandslåtarna från 20-, 30-och 40talen! Swing, jazz, evergreens och boogie woogie, allt som får dansgolvet att studsa och festen att koka!

Men Smoke Rings Sisters har större repertoar ändå! För vad hade man inte givit för att ha en swingande trio på bröllopet! SRS gör Er dag dag fulländad med stämfull sång i kyrkan/kapellet, och senare fartfylld stämsång till dansen!

Vi är väldigt glada att kunna förmedla Skön Underhållning via Smoke Rings Sisters! Så boka in dem nu!

Det finns ett antal olika alternativ för komp när du bokar Smoke Rings Sisters. De kan du läsa om här.

Våra artister

 • Smoke Rings Sisters

  Tänk om man kunde få uppleva de glamourösa 20talet, jazzens, smyckenas och de storartade festernas årtionde. Men vänta. Det kan Ni!
  » Läs mer
 • Wulfson Quartet

  Skapar fantastisk stämning på vigsel, mingel och till brudvals, och spelar allt från Håkan Hellström till Bach.
  » Läs mer
 • DJ

  DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

  » Läs mer
 • Skön Nöjesquiz

  Andreas Skön levererar fartfyllda quiz med inriktning på film, musik och nöje där livemusik, kluriga frågor och skön underhållning är en självklar del.
  » Läs mer
 • Just nu

  JUST NU är Sveriges enda Tomas Ledin Tributeband. Perfekt för sommarfesten!
  » Läs mer