Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

Företag:Privatperson:

*Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

mobiletopimg

Bröllopsfeber

Skön Underhållning på Bröllopsfeber

 

Nu till helgen så är det dags för årets upplaga av bröllopsmässan Bröllopsfeber på Svenska Mässan i Göteborg. Och självklart så är Skön Underhållning med och ställer ut!

Skön Underhållning erbjuder ju allt för bröllopet, från vigseln, via mingel, till festen. Läs mer om det här.

Nu på lördag kommer flera av våra artister vara på plats och sjunga i vår monter, D:05.

Dessa artister kan ni se hos oss på lördag:

11.15 – Nikke Karlsson

12.15 – Elie Bauduin

13.15 – Samuel Varg

Söndag:

11.15 – Samuel Varg

13.15 – Elie Sandberg

14.15 – The Busy Road

Vi finns tillgängliga i monter D:05 hela dagarna. Mässan är öppen lördag 10-17 och söndag 11-16.

Hjärligt välkomna till Skön Underhållnings monter på Bröllopsfeber!

Våra artister

 • DJ

  DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

  » Läs mer
 • Samuel Varg – Magical Edutainer

  En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings– och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!

  » Läs mer
 • NyfikenGul

  NyfikenGul är ett mångsidigt liveband som passar lika bra till en sittande middagspublik som till partyfesten. Samarbetet med en mängd olika artister gör det möjligt att fylla hela kvällen med underhållning oavsett om det är bröllop, företagsevent eller afterbeach.

  » Läs mer
 • Wulfson Quartet

  WQ är en stråkkvartett från Göteborg bestående av 4 professionella musiker som alla har musiken som heltidssysselsättning. Stråkkvartettens medlemmar har alla högre musikutbildning från musikhögskolor såväl i Sverige som utomlands.

  » Läs mer
 • Skön Nöjesquiz

  Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning. Andreas sjunger oftast live under sina quiz, och har stor variation när det kommer till frågor och låtar. Temaquiz är specialiteten, och roliga happenings och underhållande shownummer står alltid på agendan.

  » Läs mer