Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

Företag:Privatperson:

*Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

mobiletopimg

Eurovision med Silja Line

Eurovision med Silja Line

Wow, vilken vecka vi har haft tillsammans med Silja Line under Eurovision i Stockholm!

Igår gjorde vi våra sista framträdanden, först i Ericsson Globe innan andra genrepet, sedan i Eurovision Village i Kungsträdgården, och som avslutning i Globen igen för finalen av Eurovison Song Contest 2016. Det har varit fantastiskt kul och givande!

Vi fick uppdraget av reklambyrån MKTG Sverige och Silja Line, att sätta ihop en dansgrupp som kunde uppträda under Eurovision-veckan. Tanken var att gruppen skulle kunna dyka upp lite här och där och dansa, så att besökarna på Eurovision, och även alla som besökte Eurovision Village i Kungsträdgården, skulle få känslan av att det hände i stunden. Som en slags flashmob.
Så Andreas Skön satte ihop ett tre minuter långt (såklart!) medley med våra favoriter från Eurovision, som Carola, Måns Zelmerlöw och Loreen, och koreograferade dans som framfördes av honom tillsammans med dansarna Linn Gustavsson, Lina Persson och Louice Ottosson under veckan. De var alla tre klädda i kaptenskostym, och gjorde klart för alla som såg dem dansa att ”Festivalen fortsätter på Silja Galaxy!”

Och mycket dans blev det. Sammanlagt så dansade de det lilla medleyt ca 130 ggr under sex dagars. De nådde ut till flera tusen människor från alla möjliga länder i Europa, och fastnade på minst lika många mobilkameror. Och alla som hade biljett till någon av finalerna, eller genrepen, i Globen, fick också chans att dansa (och vinna resor med Silja Galaxy) i Silja Lines monter där de hade en dansmatta.

Vi på Skön Underhållning tyckte att det var en väldigt lyckad vecka, och vi hade väldigt roligt under tiden.

Vi skulle vilka tacka MKTG Sverige, som hjälpte oss med allt från kaptenskläder till förstärkare för musiken, så vi kunde spela vårt medley överallt. Och både förstärkare och kaptensläder gick verkligen varma under veckan, puh!

Vi vill också rikta ett tack till Sandra Sarén på Silja Line, som roddat med allt runt montrarna och personalen. Du gjorde ett fantastiskt jobb! Och vi hoppas att vi kan samarbeta igen i framtiden.

Vi är lyckliga och glada över att vi kunde skapa skön underhållning för Silja Line under Eurovision!

Tack för en bra vecka!

/Skön Underhållning

Våra artister

 • DJ

  DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

  » Läs mer
 • Skön Nöjesquiz

  Andreas Skön levererar fartfyllda quiz med inriktning på film, musik och nöje där livemusik, kluriga frågor och skön underhållning är en självklar del.
  » Läs mer
 • Samuel Varg

  En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings- och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!
  » Läs mer
 • Luciakören

  Snart är julen här. Och med den julmust, pepparkakor, advent och lucia. Så varför inte anordna ett luciafirande med en skönsjungande luciakör!
  » Läs mer
 • Miss Molly

  Miss Molly sjunger rock och rock’n’roll som om det inte fanns någon morgondag. Här får Ni ingen pardon. Det blir rockklassiker hela kvällen!
  » Läs mer