Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

  Företag:Privatperson:

  *Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

  mobiletopimg

  Huskören på Nationaldagsfirande

  Vilken fantastisk fest det blev igår när Huskören var med och firade Sveriges nationaldag, tillsammans med Arvingarna, Emmelie De Forest, Ace Wilder, Helena Paparizou, David Carbe och många fler, i fästningsparken i Kungälv!

  Vädret var tyvärr inte med oss, men det hindrade inte de tusentals Kungälvsbor som tagit sig dit att klappa och sjunga med i låtarna som bjöds!

  Huskören framförde ett schlagermedley, ca 10 min långt med alla de mest populära svenska schlagers genom tiderna, som avslutades med att Arvingarna gjorde dem sällskap uppe på scen och sjöng ”Eloise”, med hjälp av Huskören på kör! Dessutom var Huskören med och backade upp Helena Paparizou när hon framförde sin gamla dänga ”My Number One”, riktigt skoj!

  Huskören ser nu fram emot nästa stora uppdrag, som blir att köra bakom artister som Erik Grönwall och Rob Fowler på invigningarna av Partille Cup (1a juli) och Gothia Cup (14e juli)! Där kommer bjudas på riktigt Skön Underhållning!

  husoken2

  husoken3

  husoken4