Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

Företag:Privatperson:

*Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

mobiletopimg

Nya artister på väg in!

Det är mycket på gång nu på hemsidan. En del uppdateringar, och även många nya artister på väg in, vilket är väldigt kul!

Idag hade jag ett möte med Marta Parkman, och vi pratade dels om hennes egna bravader, uppträdanden och sångelever (japp, hon kan lära er sjunga, om ni vill det), men mestadels om hennes musikaliska projekt ”Swing-Ling-Lej”, som tar er tillbaka till den svenska swingens gyllene år, med Alice Babs i spetsen. Tänk att få klä ut sig till swingpjatt och twista till ”Swing it Magistern” och ”Swing Fula Fluga”, framfört av live-band med Marta som solist. Det låter väl riktigt bra?!

Det blir även en hel del inspelningar i Skön studio, mestadels inför bröllopsmässan. I förra veckan var Anna Brygård här och spelade in en vacker ballad, som ni nu kan lyssna på på hemsidan, och imorgon kommer Emil Söder förbi och lämnar sitt avtryck. Det är fantastiskt att få jobba med dessa begåvade sångare, och jag hoppas att ni får chans att höra dem live!

Håll utkik efter ny a uppdateringar!

Med vänlig hälsning,

Andreas Skön