Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

  Företag:Privatperson:

  *Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

  mobiletopimg

  Skön Nöjesquiz Online

  Skön Nöjesquiz online för ert event!

  På grund av Covid-19 och den rådande situationen som varit i landet och världen, så jobbar många hemifrån. Det innebär färre träffar med kollegorna, färre AWs och inga personalaktiviteter. Men vi har en lösning. Online-underhållning!

  Vi har gjort online-quiz sedan corona bröt ut för två år sedan, och har skapat många roliga stunder för företag runt om i Sverige. Företag som vill göra något för sina medarbetare, utan att riskera något hälsa. En rolig aktivitet, som alla enkelt kan vara med på, från var de än är. 

  Skön Nöjesquiz online erbjuder roliga tema-quizar, som kan formas precis så som ni vill ha dem. Musik, film, nöje, sport, allmänbildning, you name it. Quizmaster Andreas Skön leder quizen och bjuder på kluriga frågor, livemusik, roliga happenings och massor av skön underhållning. 

  Här på hemsidan kan ni fylla i ett formulär med alla svar, som ni sedan skickar in till oss. Efter quizen har vi ett vinnande lag/person. 

  Kontakta oss så berättar vi mer.

   

   for all the news!

  Våra artister

  • DJ

   DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

   » Läs mer
  • West Coast Comedy Club

   West Coast Comedy Club bokar in stand up på Västkusten!

   » Läs mer
  • Samuel Varg – Magical Edutainer

   En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings– och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!

   » Läs mer
  • NyfikenGul

   NyfikenGul är ett mångsidigt liveband som passar lika bra till en sittande middagspublik som till partyfesten. Samarbetet med en mängd olika artister gör det möjligt att fylla hela kvällen med underhållning oavsett om det är bröllop, företagsevent eller afterbeach.

   » Läs mer
  • Wulfson Quartet

   WQ är en stråkkvartett från Göteborg bestående av 4 professionella musiker som alla har musiken som heltidssysselsättning. Stråkkvartettens medlemmar har alla högre musikutbildning från musikhögskolor såväl i Sverige som utomlands.

   » Läs mer
  • Skön Nöjesquiz

   Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning. Andreas sjunger oftast live under sina quiz, och har stor variation när det kommer till frågor och låtar. Temaquiz är specialiteten, och roliga happenings och underhållande shownummer står alltid på agendan.

   » Läs mer