Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

  Företag:Privatperson:

  *Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

  mobiletopimg

  Live stream quiz #22 – Årskrönika-quizen

  Välkomna hit. Här hittar ni svars-formulär. Själva quizen streamas från Skön Nöjesquiz Facebook, länk här.

   (för eventuell vinst)

   Följ oss på instagram

   Gilla oss på Facebook

   Swisha för att vinna

   10% av totala summan går till kvällens vinnare!
   För att vinna krävs att man swishat minst 50kr
   Tack för att du är med och quizzar, och stöttar din lokala quizmaster ;)

   Telefonnummer 0708965973. Märk med ”Gåva”

   Våra artister

   • DJ

    DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

    » Läs mer
   • Samuel Varg – Magical Edutainer

    En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings– och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!

    » Läs mer
   • NyfikenGul

    NyfikenGul är ett mångsidigt liveband som passar lika bra till en sittande middagspublik som till partyfesten. Samarbetet med en mängd olika artister gör det möjligt att fylla hela kvällen med underhållning oavsett om det är bröllop, företagsevent eller afterbeach.

    » Läs mer
   • Wulfson Quartet

    WQ är en stråkkvartett från Göteborg bestående av 4 professionella musiker som alla har musiken som heltidssysselsättning. Stråkkvartettens medlemmar har alla högre musikutbildning från musikhögskolor såväl i Sverige som utomlands.

    » Läs mer
   • Skön Nöjesquiz

    Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning. Andreas sjunger oftast live under sina quiz, och har stor variation när det kommer till frågor och låtar. Temaquiz är specialiteten, och roliga happenings och underhållande shownummer står alltid på agendan.

    » Läs mer