Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

Företag:Privatperson:

*Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

mobiletopimg

Sparkling Diamond @ Oakleys

Årets julshow på Oakleys – Sparkling Diamond

Skön Underhållning är återigen med och producerar läcker show på showrestaurangen Oakleys på tredje långgatan (läs mer och boka här), och koreograf Andreas Skön har jobbat stenhårt med att drilla året artister, så att de kan leverera allt som ska rymmas inom nya showen, Sparkling Diamond.

Skön Underhållning samarbetar i denna produktion med Gala Entertainment, ett företag som producerar show runt om i Sverige och utomlands. Tillsammans har de gjort flera shower, och just i år är de aktuella både på Oakleys och Valand med julshow. Läs gärna mer om den showen här.

Sparkling Diamond är en blandning av filmerna Moulin Rouge och Burlesque, samt med den självklara rockfinalen. Showen serveras till ett läckert julbord insvept i juldekorationer och sköna 1920tals-vibs på tredje långgatan 16. Missa inte att boka in er, det kommer verkligen bli en SPECTACULAR, SPACTACULAR kväll!

 

Våra artister

 • DJ

  DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

  » Läs mer
 • Elie Bauduin

  Elie Bauduin är en singer/songwriter och trubadur ifrån Göteborg med utomordentliga gitarrspel och fantastiska röst. Han är en fri själ som lever för musiken, och har varit runt världen och spelat både sin musik och andras.

  » Läs mer
 • Wulfson Quartet

  Wulfson Quartet skapar vacker stämning på Ert bröllop och kan t o m arrangera Era favoritlåtar för stråkkvartetten!

  » Läs mer
 • Just Nu

  JUST NU är Sveriges enda Tomas Ledin Tributeband. Perfekt för sommarfesten!

  » Läs mer
 • Lovisa Lindkvist Trio

  Lovisa sjunger jazz med en fantastisk känsla och mognad, och tar sig an standards på ett nytt och spännande sätt!

  » Läs mer