Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

Företag:Privatperson:

*Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

mobiletopimg

Stjärnglans på Valands festvåning

Stjärnspäckat i årets julshow på Valand!

I år så hittar ni inte mindre än sex etablerade stjärnartister på Valand, i årets julshow – Stjärnglans!

Showen produceras i ett samarbete mellan Skön Underhållning och Gala Entertainment. Andreas Skön har koreograferat flera av numren i showen, repat in artisterna, samt sig själv då han är en av stjärnorna i showen. Det utlovas en härlig blandning av rock, Eurodisco, ABBA, Elvis Presley, Aretha Franklin och självklart lite julmusik. Allt kompletterat med Valands utsökta julbord.

Missa inte årets julshow på Valand. Boka era platser här.

Våra artister

 • DJ

  DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

  » Läs mer
 • Samuel Varg – Magical Edutainer

  En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings– och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!

  » Läs mer
 • NyfikenGul

  NyfikenGul är ett mångsidigt liveband som passar lika bra till en sittande middagspublik som till partyfesten. Samarbetet med en mängd olika artister gör det möjligt att fylla hela kvällen med underhållning oavsett om det är bröllop, företagsevent eller afterbeach.

  » Läs mer
 • Wulfson Quartet

  WQ är en stråkkvartett från Göteborg bestående av 4 professionella musiker som alla har musiken som heltidssysselsättning. Stråkkvartettens medlemmar har alla högre musikutbildning från musikhögskolor såväl i Sverige som utomlands.

  » Läs mer