Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

Företag:Privatperson:

*Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

mobiletopimg

The Greatest Show @ Ulle&Vi

Årets “Oakleys”-julshow – The Greatest Show – hittar ni på Ulle&Vi

Skön Underhållning är återigen med och producerar läcker show för Oakleys (läs mer och boka här), och koreograf Andreas Skön börjar repa stenhårt med att drilla året artister om två veckor, så att de kan leverera allt som ska rymmas inom nya showen, The Greatest Show.

Skön Underhållning samarbetar i denna produktion med Gala Entertainment, ett företag som producerar show runt om i Sverige och utomlands. Tillsammans har de gjort flera shower, bl a för Valand nattklubb, Ullevi Lounge och Oakleys.

I år bjuder Oakleys in till “The greatest show”. En show vilken precis som namnet antyder tar med publiken på en resa genom det största och det bästa med extra allt.

Publiken bjuds på musik från filmen The greatest showman, eldigaste salsarytmerna, den klassiska flärden från sekelskiftets Paris och de mest medryckande rockhitsen.

Allt i en interaktiv upplevelse där gränsen mellan show och publik suddas ut till ett gemensamt äventyr utöver det vanliga.

Lämna vinterkylan och låt dig värmas av en tilldragelse som tål att upplevas om och om igen!

Premär den 22 November 2019!

Kontoret har öppet vardagar mellan kl 10.00 – 18.00.

Hjärtligt välkommen att kontakta Oakleys för bokning på Telefon: 031-42 60 80 E-post: info@oakleys.se

Julbordspriser

Julbord Onsdag -Torsdag: 845 kr inkl moms Kl 19:00 – Sena kvällen

Julbord Fredag-Lördag: 895 kr inkl moms Kl 19:00 – Sena kvällen

Mellansittnining Lördag: 655 kr inkl moms Kl 14:00 – 17:00

Våra artister

 • DJ

  DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

  » Läs mer
 • Skön Nöjesquiz @ NOBA

  Just nu hittar ni Skön nöjesquiz på NOBA Nordic Bar/Gastro och Bee Kök&Bar i Göteborg. Men det går även att boka in till fester och företagsevent. Quizmaster Andreas har svar på allt!

  » Läs mer
 • Luciakören

  Snart är julen här! Och med den julmust, pepparkakor, advent och lucia. Så varför inte anordna ett luciafirande med en skönsjungande luciakör! Det blir mörkare, och man vill bara kura ihop hemma och ha det mysigt! På kontoret eller i butiken blir det därför en självklarhet att göra det lite mysigt för de anställda och/eller kunderna.

  » Läs mer
 • Miss Molly

  En showgrupp med sina rötter i rocken som inte är rädda för att ta ut svängarna via soul, country, burlesque, svensk visa eller det just ni söker. En helkväll från minglet, via allsången till dansen på borden mot småtimmarna – Skräddarsytt för er!

  » Läs mer
 • Lovisa Lindkvist Trio

  Lovisa sjunger jazz med en fantastisk känsla och mognad, och tar sig an standards på ett nytt och spännande sätt!

  » Läs mer