Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

Företag:Privatperson:

*Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

mobiletopimg

Valand Dinnershow

Om tre helger, närmare bestämt den 24 mars, är det premiär för Valands festvånings nya show med GALA-girls och showande ensemble. Skön Underhållnings Andreas Skön är med och koreograferar showen, och kommer dessutom dyka upp på scen.

Showen produceras av GALA Entertainment, som tidigare satt upp flera shower på Valand och runt om i Göteborg.

Det är ett nöje att få vara med och skapa nytt material tillsammans med GALA, och vi ser alla fram emot att släppa showen lös på göteborgarna.

De första datumen är satta till 24-25 mars, och det finns fortfarande platser kvar, så se till att boka på info@valand.se nu direkt. Det blir en helkväll med trerätters middag och show.

Det går även att boka showen för företag. Kontakta oss på Skön Underhållning, eller direkt till Valands Festvåning, så löser vi er perfekt vårfest!

Aktuellt

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Våra artister

 • DJ

  DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

  » Läs mer
 • Samuel Varg – Magical Edutainer

  En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings– och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!

  » Läs mer
 • NyfikenGul

  NyfikenGul är ett mångsidigt liveband som passar lika bra till en sittande middagspublik som till partyfesten. Samarbetet med en mängd olika artister gör det möjligt att fylla hela kvällen med underhållning oavsett om det är bröllop, företagsevent eller afterbeach.

  » Läs mer
 • Wulfson Quartet

  WQ är en stråkkvartett från Göteborg bestående av 4 professionella musiker som alla har musiken som heltidssysselsättning. Stråkkvartettens medlemmar har alla högre musikutbildning från musikhögskolor såväl i Sverige som utomlands.

  » Läs mer
 • Skön Nöjesquiz

  Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning. Andreas sjunger oftast live under sina quiz, och har stor variation när det kommer till frågor och låtar. Temaquiz är specialiteten, och roliga happenings och underhållande shownummer står alltid på agendan.

  » Läs mer