Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

  Företag:Privatperson:

  *Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

  mobiletopimg

  Bar/mingelpianister

  David Carbe

  Om Robert Wells är kungen av Boggie Woggie i Sverige, så är David Carbe kronprinsen! David får allt att svänga. Om ni inte tror oss, boka in honom så får ni se!
  David Carbe

  Anton Alvin

  Anton Alvin har en magisk röst, och ett lika klingande pianospel. Anton vet precis hur ett mingelpiano ska spelas, så det blir rätt stämning.
  Anton Alvin

  Att ha musik i bakgrunden har många fördelar. Det gör att det aldrig blir tyst, att det alltid finns något i rummet att referera till (eller sjunga med till), samt att det blir en behaglig stämning i rummet. Detta gör mingelpianisten till företagarens bäste vän, då det ska till att bjuda kunder på mingel. Eller festplanerarens bästa vän, då det ska serveras snittar på 50-årsfesten. Och allt som behövs är ett piano och en pianist. Hur enkelt som helst.

  Ska det vara lite mer drag i festen, eller på restaurangen, så vill en hellre ha en barpianist. Barpianisten fungerar som en trubadur som livar upp vilken tillställning som helst. De får alla att sjunga med ena sekunden, och får alla att andaktsfullt lyssna i nästa.

  Som tur är så kan våra pianister både ock!

  Våra artister

  • DJ

   DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

   » Läs mer
  • West Coast Comedy Club

   West Coast Comedy Club bokar in stand up på Västkusten!

   » Läs mer
  • Samuel Varg – Magical Edutainer

   En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings– och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!

   » Läs mer
  • NyfikenGul

   NyfikenGul är ett mångsidigt liveband som passar lika bra till en sittande middagspublik som till partyfesten. Samarbetet med en mängd olika artister gör det möjligt att fylla hela kvällen med underhållning oavsett om det är bröllop, företagsevent eller afterbeach.

   » Läs mer
  • Wulfson Quartet

   WQ är en stråkkvartett från Göteborg bestående av 4 professionella musiker som alla har musiken som heltidssysselsättning. Stråkkvartettens medlemmar har alla högre musikutbildning från musikhögskolor såväl i Sverige som utomlands.

   » Läs mer
  • Skön Nöjesquiz

   Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning. Andreas sjunger oftast live under sina quiz, och har stor variation när det kommer till frågor och låtar. Temaquiz är specialiteten, och roliga happenings och underhållande shownummer står alltid på agendan.

   » Läs mer