Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

Företag:Privatperson:

*Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

mobiletopimg

Bar/mingelpianister

David Carbe

Om Robert Wells är kungen av Boggie Woggie i Sverige, så är David Carbe kronprinsen! David får allt att svänga. Om ni inte tror oss, boka in honom så får ni se!
David Carbe

Anton Alvin

Anton Alvin har en magisk röst, och ett lika klingande pianospel. Anton vet precis hur ett mingelpiano ska spelas, så det blir rätt stämning.
Anton Alvin

Att ha musik i bakgrunden har många fördelar. Det gör att det aldrig blir tyst, att det alltid finns något i rummet att referera till (eller sjunga med till), samt att det blir en behaglig stämning i rummet. Detta gör mingelpianisten till företagarens bäste vän, då det ska till att bjuda kunder på mingel. Eller festplanerarens bästa vän, då det ska serveras snittar på 50-årsfesten. Och allt som behövs är ett piano och en pianist. Hur enkelt som helst.

Ska det vara lite mer drag i festen, eller på restaurangen, så vill en hellre ha en barpianist. Barpianisten fungerar som en trubadur som livar upp vilken tillställning som helst. De får alla att sjunga med ena sekunden, och får alla att andaktsfullt lyssna i nästa.

Som tur är så kan våra pianister både ock!

Våra artister

 • DJ

  DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

  » Läs mer
 • Skön Nöjesquiz @ NOBA

  Just nu hittar ni Skön nöjesquiz på NOBA Nordic Bar/Gastro och Bee Kök&Bar i Göteborg. Men det går även att boka in till fester och företagsevent. Quizmaster Andreas har svar på allt!

  » Läs mer
 • Luciakören

  Snart är julen här! Och med den julmust, pepparkakor, advent och lucia. Så varför inte anordna ett luciafirande med en skönsjungande luciakör! Det blir mörkare, och man vill bara kura ihop hemma och ha det mysigt! På kontoret eller i butiken blir det därför en självklarhet att göra det lite mysigt för de anställda och/eller kunderna.

  » Läs mer
 • Miss Molly

  En showgrupp med sina rötter i rocken som inte är rädda för att ta ut svängarna via soul, country, burlesque, svensk visa eller det just ni söker. En helkväll från minglet, via allsången till dansen på borden mot småtimmarna – Skräddarsytt för er!

  » Läs mer
 • Lovisa Lindkvist Trio

  Lovisa sjunger jazz med en fantastisk känsla och mognad, och tar sig an standards på ett nytt och spännande sätt!

  » Läs mer