Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

Företag:Privatperson:

*Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

mobiletopimg

All Covered

Grabbarna i All Covered möttes i en trappuppgång på Musicians Institute i Hollywood 2013 när de alla åkte dit för att studera musik. Lustigt nog var alla från Stenungsund, och nu är alla återförenade i Sverige igen för att komma ut och spela samt underhålla.

Rickard Johnsson
Bor i Stenungsund och har spelat trummor i drygt 20 år. Har spelat i ett par band och konstellationer genom åren och spelar i förutom All Covered i bandet Dexterity och Noli. Har studerat Associate of Arts Drums på Musicians Institute 2013-2015 och vislinjen på nordiska folkhögskolan i Kungälv 2004-2005. Band som Rickard har spelat med är bl.a Sista skriket, Coldtears, Undercover. Har mycket live erfarenhet.

Mikael Gustafsson
Från Stenungsund. Multi-instrumentalist som i denna konstellation sjunger leadsång och spelar bas. Läste Certificate In Vocal Performance, som är en 1-årig sångutbildning på Musicians Institute i Hollywood under 2013-2014, samt har en musik/musikproduktionsutbildning från gymnasiet i Sverige. Spelar i förutom All Covered i Dexterity och The Badrockers.
Har blivit tilldelad ett Taube-stipendium 2012, och Lions Kulturstipendium 2013, för sina musikaliska insatser. Har även spelat i ett antal konstellationer och varit ute och spelat mycket.

Johan Walter
Är 22 år och är från Stenungsund. Har spelat gitarr sedan 9 år tillbaka och startade då ett band – Dexterity som hållit igång till och från. Har mellan 2009-2012 gått en 3-årig gymnasieutbildning inom musik i Kungälv, och har även studerat Certificate In Performance Guitar, vilket är en 1-årig utbildning på Musicians Institute i Hollywood, under 2013-2014. 2013 fick Johan Lions Kulturstipendium i Stenungsund. Han har också spelat i en del andra konstellationer under åren och varit ute och spelat mycket.

Kontakta Skön Underhållning för att boka in All Covered till Ert event!

Få en känsla:

Våra artister

 • DJ

  DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

  » Läs mer
 • Samuel Varg – Magical Edutainer

  En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings– och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!

  » Läs mer
 • NyfikenGul

  NyfikenGul är ett mångsidigt liveband som passar lika bra till en sittande middagspublik som till partyfesten. Samarbetet med en mängd olika artister gör det möjligt att fylla hela kvällen med underhållning oavsett om det är bröllop, företagsevent eller afterbeach.

  » Läs mer
 • Wulfson Quartet

  WQ är en stråkkvartett från Göteborg bestående av 4 professionella musiker som alla har musiken som heltidssysselsättning. Stråkkvartettens medlemmar har alla högre musikutbildning från musikhögskolor såväl i Sverige som utomlands.

  » Läs mer
 • Skön Nöjesquiz

  Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning. Andreas sjunger oftast live under sina quiz, och har stor variation när det kommer till frågor och låtar. Temaquiz är specialiteten, och roliga happenings och underhållande shownummer står alltid på agendan.

  » Läs mer