Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

Företag:Privatperson:

*Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

mobiletopimg

Band of Five

Band Of Five är coverbandet som lyfter festen och fyller dansgolvet. Med allt från odödliga klassiker till de senaste hitsen skapar de fantastisk partystämning! De är ett coverband som lika gärna spelar på ditt bröllop eller din födelsedagsfest som nattklubbar eller kryssningsfartyg och gör alltid sitt bästa för att göra publik och arrangör nöjda. Med stor erfarenhet och många nöjda kunder kan du tryggt boka Band Of Five coverband till din fest!

Som coverband har de spelat live inför svenska fotbollsfans på Friends arena, för kryssningsresenärer på Ålands hav och för musikdiggarna på pubar  och klubbar.  De har spelat på firmafester, bröllopsfester och födelsedagsfester.

De är ett coverband som anpassar sig efter publik och ställe så hör gärna av dig för att få veta vad Band Of Five coverband kan bidra med till ditt nästa event.

Repertoaren är bred och erbjuder något för alla. De får dig och dina gäster att sjunga med och dansa till låtar du känner igen. Med lite tur lyckas de även överraska dig med en låt som du inte visste att du ville höra!

Band of Five utgår från Stockholm. Boka dem via Skön Underhållning.

Våra artister

 • DJ

  DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

  » Läs mer
 • Samuel Varg – Magical Edutainer

  En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings– och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!

  » Läs mer
 • NyfikenGul

  NyfikenGul är ett mångsidigt liveband som passar lika bra till en sittande middagspublik som till partyfesten. Samarbetet med en mängd olika artister gör det möjligt att fylla hela kvällen med underhållning oavsett om det är bröllop, företagsevent eller afterbeach.

  » Läs mer
 • Wulfson Quartet

  WQ är en stråkkvartett från Göteborg bestående av 4 professionella musiker som alla har musiken som heltidssysselsättning. Stråkkvartettens medlemmar har alla högre musikutbildning från musikhögskolor såväl i Sverige som utomlands.

  » Läs mer
 • Skön Nöjesquiz

  Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning. Andreas sjunger oftast live under sina quiz, och har stor variation när det kommer till frågor och låtar. Temaquiz är specialiteten, och roliga happenings och underhållande shownummer står alltid på agendan.

  » Läs mer