Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

Företag:Privatperson:

*Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

mobiletopimg

Marcus Palm

Marcus Palm har jobbat som yrkesverksam Stand up komiker sedan -97 och invald medlem i Svenska SUCK sedan -98. Har över 1500 uppträdanden bakom sig samt en lång karriär inom både film, tv och teater. Medverkat i en rad Tv-serier som t ex. ROBINS Talkshow, Mäklarna, Hjälp och Stockholm Live, samt var en av skaparna och bakom Tv- succén DUBBAT där han också agerade en av lagledarna i komikerpanelen. Länk: Palm i Tv-showen Dubbat!

Han debuterade på vita duken med en av huvudrollerna i thrillern ”Det okända” (2000). Under åren har man också kunnat se honom som headliner på klubbscenerna runt om i landet tillsammans med gräddan av Svensk komikerelit. Senast medverkade han som sketchskådespelare i TV4 bredvid namn som Micke Tornving, Anna Blomberg och Rachel Molin i humorshowen SNN News.

Företagsevent

Att använda sig av humor för att lyfta energin efter långa konferensdagar är ett mycket roligt uppskattat alternativ. Stand up comedy är i sin enkelhet ett prisvärt inslag om man skall lita på vad tidigare kunder säger.

Palms ämnesval kretsar helt fritt från aktuella händelser till absurda vardagssituationer. Han lyfter på locket till egna pinsamma upplevelser samt gräver djupt i problematiken kring relationer och vad som tex skiljer oss manligt och kvinnligt. ” En stark, levande själ. Grym på att improvisera med total scennärvaro”, enligt ansedda kollegor. Hans show är ett enkelt val om du vill vara säker på att lyfta kvällen och höja stämningen med väldigt rolig igenkänningskomik.

I korta drag, hur går det hela till?

Marcus dyker upp på bröllopsfestens plats ca 3 timmar innan showtime och gör om möjligt en kort soundcheck och kollar av att allt är på plats inför kvällens show/överraskning.

Några dagar före showen kommer man överens om när man finner det lämpligt att lägga in underhållningen. Normalt brukar det passa in i mitten av kvällen när de viktigaste talen har uppmärksammats. Man tar sig tid att prata om vilket upplägg som passar in och vilka ämnen
som är ok att skoja om.

Till varmrätt eller dessert startar sedan bröllopskomikerns show. Med hjärta, hjärna och glimten i ögat gör Bröllopskomikern festens huvudpersoner till hjältar samtidigt som övriga nära kära och bekanta får sig en befriande skrattfest!

Marcus behandlar ämnen kring manligt och kvinnligt varvat med väldigt rolig igenkänningskomik om hur det är att leva och vara människa på 2000-talet!

BONUS! – Videoupptagning.

I showpaketet ingår även en videoupptagning från showen om man så önskar.

Vigselceremoni

i samband med showen, kan boka in Marcus som ”vigselförrättare”, att utföra brudparets vigselceremoni. Detta ofta i samband med att brudpar t ex. har vigt sig i rådhuset för att senare, inför alla sina vänner, på själva bröllopsfesten, ”vigas” av bröllopskomikern med underhållande vackra ord i kärlekens tecken. Senare under bröllopsfesten får man såklart även serverat bröllopskomikerns unika ståuppshow!

Våra artister

 • DJ

  DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

  » Läs mer
 • Skön Nöjesquiz @ NOBA

  Just nu hittar ni Skön nöjesquiz på NOBA Nordic Bar/Gastro och Bee Kök&Bar i Göteborg. Men det går även att boka in till fester och företagsevent. Quizmaster Andreas har svar på allt!

  » Läs mer
 • Luciakören

  Snart är julen här! Och med den julmust, pepparkakor, advent och lucia. Så varför inte anordna ett luciafirande med en skönsjungande luciakör! Det blir mörkare, och man vill bara kura ihop hemma och ha det mysigt! På kontoret eller i butiken blir det därför en självklarhet att göra det lite mysigt för de anställda och/eller kunderna.

  » Läs mer
 • Miss Molly

  En showgrupp med sina rötter i rocken som inte är rädda för att ta ut svängarna via soul, country, burlesque, svensk visa eller det just ni söker. En helkväll från minglet, via allsången till dansen på borden mot småtimmarna – Skräddarsytt för er!

  » Läs mer
 • Lovisa Lindkvist Trio

  Lovisa sjunger jazz med en fantastisk känsla och mognad, och tar sig an standards på ett nytt och spännande sätt!

  » Läs mer