Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

Företag:Privatperson:

*Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

mobiletopimg

Marcus Palm

Marcus Palm har jobbat som yrkesverksam Stand up komiker sedan -97 och invald medlem i Svenska SUCK sedan -98. Har över 1500 uppträdanden bakom sig samt en lång karriär inom både film, tv och teater. Medverkat i en rad Tv-serier som t ex. ROBINS Talkshow, Mäklarna, Hjälp och Stockholm Live, samt var en av skaparna och bakom Tv- succén DUBBAT där han också agerade en av lagledarna i komikerpanelen. Länk: Palm i Tv-showen Dubbat!

Han debuterade på vita duken med en av huvudrollerna i thrillern ”Det okända” (2000). Under åren har man också kunnat se honom som headliner på klubbscenerna runt om i landet tillsammans med gräddan av Svensk komikerelit. Senast medverkade han som sketchskådespelare i TV4 bredvid namn som Micke Tornving, Anna Blomberg och Rachel Molin i humorshowen SNN News.

Företagsevent

Att använda sig av humor för att lyfta energin efter långa konferensdagar är ett mycket roligt uppskattat alternativ. Stand up comedy är i sin enkelhet ett prisvärt inslag om man skall lita på vad tidigare kunder säger.

Palms ämnesval kretsar helt fritt från aktuella händelser till absurda vardagssituationer. Han lyfter på locket till egna pinsamma upplevelser samt gräver djupt i problematiken kring relationer och vad som tex skiljer oss manligt och kvinnligt. ” En stark, levande själ. Grym på att improvisera med total scennärvaro”, enligt ansedda kollegor. Hans show är ett enkelt val om du vill vara säker på att lyfta kvällen och höja stämningen med väldigt rolig igenkänningskomik.

I korta drag, hur går det hela till?

Marcus dyker upp på bröllopsfestens plats ca 3 timmar innan showtime och gör om möjligt en kort soundcheck och kollar av att allt är på plats inför kvällens show/överraskning.

Några dagar före showen kommer man överens om när man finner det lämpligt att lägga in underhållningen. Normalt brukar det passa in i mitten av kvällen när de viktigaste talen har uppmärksammats. Man tar sig tid att prata om vilket upplägg som passar in och vilka ämnen
som är ok att skoja om.

Till varmrätt eller dessert startar sedan bröllopskomikerns show. Med hjärta, hjärna och glimten i ögat gör Bröllopskomikern festens huvudpersoner till hjältar samtidigt som övriga nära kära och bekanta får sig en befriande skrattfest!

Marcus behandlar ämnen kring manligt och kvinnligt varvat med väldigt rolig igenkänningskomik om hur det är att leva och vara människa på 2000-talet!

BONUS! – Videoupptagning.

I showpaketet ingår även en videoupptagning från showen om man så önskar.

Vigselceremoni

i samband med showen, kan boka in Marcus som ”vigselförrättare”, att utföra brudparets vigselceremoni. Detta ofta i samband med att brudpar t ex. har vigt sig i rådhuset för att senare, inför alla sina vänner, på själva bröllopsfesten, ”vigas” av bröllopskomikern med underhållande vackra ord i kärlekens tecken. Senare under bröllopsfesten får man såklart även serverat bröllopskomikerns unika ståuppshow!

Aktuellt

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Våra artister

 • DJ

  DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

  » Läs mer
 • Samuel Varg – Magical Edutainer

  En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings– och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!

  » Läs mer
 • NyfikenGul

  NyfikenGul är ett mångsidigt liveband som passar lika bra till en sittande middagspublik som till partyfesten. Samarbetet med en mängd olika artister gör det möjligt att fylla hela kvällen med underhållning oavsett om det är bröllop, företagsevent eller afterbeach.

  » Läs mer
 • Wulfson Quartet

  WQ är en stråkkvartett från Göteborg bestående av 4 professionella musiker som alla har musiken som heltidssysselsättning. Stråkkvartettens medlemmar har alla högre musikutbildning från musikhögskolor såväl i Sverige som utomlands.

  » Läs mer
 • Skön Nöjesquiz

  Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning. Andreas sjunger oftast live under sina quiz, och har stor variation när det kommer till frågor och låtar. Temaquiz är specialiteten, och roliga happenings och underhållande shownummer står alltid på agendan.

  » Läs mer