Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

Företag:Privatperson:

*Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

mobiletopimg

Martin Johansson

Martin är en väldigt omtyckt underhållare som kan tex. komma till ditt företagsevent, bröllop, födelsedagsfirande som komiker eller konferencier och han tar gärna ton utanför karaokens skyddsnät.

Som standupkomiker är Martin en frisk fläkt från Göteborg-scenen och med svart bälte i humor far han flitigt runt på Sveriges standupscener, som bla. anrika Norra Brunn. Han har supportat flera av Sveriges mest namnkunniga standupkomiker.

Martins humor kan beskrivas som finurlig när han driver med sig själv om att växa upp som adopterad i Sverige förenat med igenkännande vardagshumor. Hans framtoning är ofta snäll och alltid med glimten i ögat. Med en glad energi på scen och en trygg scennärvaro samt med härlig timing lockar han publiken till många skratt.

Som konferencier, på sin egna standupklubb eller i andra sammanhang, är Martin en säker, välkomnade och flexibel glädjespridare som proffsigt guidar publiken genom evenemanget.

Martin har flera års erfarenhet i underhållningsbranschen och har även gjort revyer, improvisationsteater, allsång, musikquiz samt dessutom varit DJ. Martin kommer gärna förbered och har gärna en dialog med dig för att sy ihop ett trevligt event.

Boka Martin till ert event här.

Skvader Media – Photographer: Rickard Olausson

Skvader Media – Photographer: Rickard Olausson

Våra artister

 • DJ

  DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

  » Läs mer
 • Samuel Varg – Magical Edutainer

  En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings– och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!

  » Läs mer
 • NyfikenGul

  NyfikenGul är ett mångsidigt liveband som passar lika bra till en sittande middagspublik som till partyfesten. Samarbetet med en mängd olika artister gör det möjligt att fylla hela kvällen med underhållning oavsett om det är bröllop, företagsevent eller afterbeach.

  » Läs mer
 • Wulfson Quartet

  WQ är en stråkkvartett från Göteborg bestående av 4 professionella musiker som alla har musiken som heltidssysselsättning. Stråkkvartettens medlemmar har alla högre musikutbildning från musikhögskolor såväl i Sverige som utomlands.

  » Läs mer
 • Skön Nöjesquiz

  Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning. Andreas sjunger oftast live under sina quiz, och har stor variation när det kommer till frågor och låtar. Temaquiz är specialiteten, och roliga happenings och underhållande shownummer står alltid på agendan.

  » Läs mer