Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

Företag:Privatperson:

*Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

mobiletopimg

Samuel Varg – Magical Edutainer

En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings– och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!

Med över 100 föreställningar i bagaget garanterar Samuel Varg att det levereras en oerhört spännande, ögonöppnande och magisk show.

När Samuel Varg kombinerar sina magiska färdigheter med sin kunskap om utbildning, psykologi och social interaktion blir det som bäst.

Inte bara kan han skriva ”Sveriges enda statligt avlönade magiker” på sin meritlista. Han kan också visa upp en lång historia av nöjda kunder, samarbetspartners och företag som tagit in honom som magisk föreläsare.

Du kanske har sett honom som artist i Talang, som kännare och ifrågasättare av påstådda övernaturliga fenomen i Nyhetsmorgon och Kalla Fakta eller i Debatt. Kanske du redan upplevt honom som magiker på företagsfesten eller som föreläsare om psykologisk manipulation. Oavsett om hans namn är dig känt eller okänt så kommer du aldrig glömma det efter att du sett ”Samuel Varg – Magic Edutainer”!

Boka in honom till företagets kick-off eller teambuilding idag! Vi lovar att det blir magiskt.

Våra artister

 • DJ

  DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

  » Läs mer
 • Skön Nöjesquiz @ NOBA

  Just nu hittar ni Skön nöjesquiz på NOBA Nordic Bar/Gastro och Bee Kök&Bar i Göteborg. Men det går även att boka in till fester och företagsevent. Quizmaster Andreas har svar på allt!

  » Läs mer
 • Luciakören

  Snart är julen här! Och med den julmust, pepparkakor, advent och lucia. Så varför inte anordna ett luciafirande med en skönsjungande luciakör! Det blir mörkare, och man vill bara kura ihop hemma och ha det mysigt! På kontoret eller i butiken blir det därför en självklarhet att göra det lite mysigt för de anställda och/eller kunderna.

  » Läs mer
 • Miss Molly

  En showgrupp med sina rötter i rocken som inte är rädda för att ta ut svängarna via soul, country, burlesque, svensk visa eller det just ni söker. En helkväll från minglet, via allsången till dansen på borden mot småtimmarna – Skräddarsytt för er!

  » Läs mer
 • Lovisa Lindkvist Trio

  Lovisa sjunger jazz med en fantastisk känsla och mognad, och tar sig an standards på ett nytt och spännande sätt!

  » Läs mer