Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

  Företag:Privatperson:

  *Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

  mobiletopimg

  Samuel Varg – Magical Edutainer

  En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings– och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!

  Med över 100 föreställningar i bagaget garanterar Samuel Varg att det levereras en oerhört spännande, ögonöppnande och magisk show.

  När Samuel Varg kombinerar sina magiska färdigheter med sin kunskap om utbildning, psykologi och social interaktion blir det som bäst.

  Inte bara kan han skriva ”Sveriges enda statligt avlönade magiker” på sin meritlista. Han kan också visa upp en lång historia av nöjda kunder, samarbetspartners och företag som tagit in honom som magisk föreläsare.

  Du kanske har sett honom som artist i Talang, som kännare och ifrågasättare av påstådda övernaturliga fenomen i Nyhetsmorgon och Kalla Fakta eller i Debatt. Kanske du redan upplevt honom som magiker på företagsfesten eller som föreläsare om psykologisk manipulation. Oavsett om hans namn är dig känt eller okänt så kommer du aldrig glömma det efter att du sett ”Samuel Varg – Magic Edutainer”!

  Boka in honom till företagets kick-off eller teambuilding idag! Vi lovar att det blir magiskt.

  Våra artister

  • DJ

   DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

   » Läs mer
  • West Coast Comedy Club

   West Coast Comedy Club bokar in stand up på Västkusten!

   » Läs mer
  • Samuel Varg – Magical Edutainer

   En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings– och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!

   » Läs mer
  • NyfikenGul

   NyfikenGul är ett mångsidigt liveband som passar lika bra till en sittande middagspublik som till partyfesten. Samarbetet med en mängd olika artister gör det möjligt att fylla hela kvällen med underhållning oavsett om det är bröllop, företagsevent eller afterbeach.

   » Läs mer
  • Wulfson Quartet

   WQ är en stråkkvartett från Göteborg bestående av 4 professionella musiker som alla har musiken som heltidssysselsättning. Stråkkvartettens medlemmar har alla högre musikutbildning från musikhögskolor såväl i Sverige som utomlands.

   » Läs mer
  • Skön Nöjesquiz

   Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning. Andreas sjunger oftast live under sina quiz, och har stor variation när det kommer till frågor och låtar. Temaquiz är specialiteten, och roliga happenings och underhållande shownummer står alltid på agendan.

   » Läs mer