Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

Företag:Privatperson:

*Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

mobiletopimg

Duo/Trio/Kvartett

David Carbe Kvartett

David Carbe Kvartett lirar i genren “old time music” och erbjuder allt från en riktig rock’n roll-show till mer finstämd musik. Allt efter önskemål och tillställning!
David Carbe Kvartett

Lovisa Lindkvist Trio

Monica Zetterlund-stipendiaten Lovisa Lindkvist sjunger jazz med en fantastisk känsla och mognad, och tar sig an standards på ett nytt och spännande sätt!
Lovisa Lindkvist Trio

Swing Ling Lej Kvartett

Marta Parkman sjunger Alice Babs på ett fantastiskt härligt sätt, och får hjälp att swinga till det av sitt band!
Swing Ling Lej Kvartett

Linda Jonsson Trio

Från Linda Jonsson Trio får ni en intim och finstämd musik till vigseln, festen, dopet eller minglet.
Linda Jonsson Trio

Gryningsljus

Till dopet, vigseln eller det finstämda minglet passar Gryningsljus perfekt. Lindas smäktande röst och Petters piano passar ihop som handen i handsken.
Gryningsljus

The Swinging Duo

Denna swing-duo sjunger det mesta från 50- och 60talet vad gäller jazz, swing, evergreens m.m. Det passar utmärkt till mingel när gästerna fått ett glas champagne i handen!
The Swinging Duo

Aktuellt

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Våra artister

 • DJ

  DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

  » Läs mer
 • Samuel Varg – Magical Edutainer

  En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings– och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!

  » Läs mer
 • NyfikenGul

  NyfikenGul är ett mångsidigt liveband som passar lika bra till en sittande middagspublik som till partyfesten. Samarbetet med en mängd olika artister gör det möjligt att fylla hela kvällen med underhållning oavsett om det är bröllop, företagsevent eller afterbeach.

  » Läs mer
 • Wulfson Quartet

  WQ är en stråkkvartett från Göteborg bestående av 4 professionella musiker som alla har musiken som heltidssysselsättning. Stråkkvartettens medlemmar har alla högre musikutbildning från musikhögskolor såväl i Sverige som utomlands.

  » Läs mer
 • Skön Nöjesquiz

  Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning. Andreas sjunger oftast live under sina quiz, och har stor variation när det kommer till frågor och låtar. Temaquiz är specialiteten, och roliga happenings och underhållande shownummer står alltid på agendan.

  » Läs mer