Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

  Företag:Privatperson:

  *Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

  mobiletopimg

  Duo/Trio/Kvartett

  David Carbe Kvartett

  David Carbe Kvartett lirar i genren “old time music” och erbjuder allt från en riktig rock’n roll-show till mer finstämd musik. Allt efter önskemål och tillställning!
  David Carbe Kvartett

  Lovisa Lindkvist Trio

  Monica Zetterlund-stipendiaten Lovisa Lindkvist sjunger jazz med en fantastisk känsla och mognad, och tar sig an standards på ett nytt och spännande sätt!
  Lovisa Lindkvist Trio

  Swing Ling Lej Kvartett

  Marta Parkman sjunger Alice Babs på ett fantastiskt härligt sätt, och får hjälp att swinga till det av sitt band!
  Swing Ling Lej Kvartett

  Linda Jonsson Trio

  Från Linda Jonsson Trio får ni en intim och finstämd musik till vigseln, festen, dopet eller minglet.
  Linda Jonsson Trio

  Gryningsljus

  Till dopet, vigseln eller det finstämda minglet passar Gryningsljus perfekt. Lindas smäktande röst och Petters piano passar ihop som handen i handsken.
  Gryningsljus

  The Swinging Duo

  Denna swing-duo sjunger det mesta från 50- och 60talet vad gäller jazz, swing, evergreens m.m. Det passar utmärkt till mingel när gästerna fått ett glas champagne i handen!
  The Swinging Duo

  Våra artister

  • DJ

   DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

   » Läs mer
  • West Coast Comedy Club

   West Coast Comedy Club bokar in stand up på Västkusten!

   » Läs mer
  • Samuel Varg – Magical Edutainer

   En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings– och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!

   » Läs mer
  • NyfikenGul

   NyfikenGul är ett mångsidigt liveband som passar lika bra till en sittande middagspublik som till partyfesten. Samarbetet med en mängd olika artister gör det möjligt att fylla hela kvällen med underhållning oavsett om det är bröllop, företagsevent eller afterbeach.

   » Läs mer
  • Wulfson Quartet

   WQ är en stråkkvartett från Göteborg bestående av 4 professionella musiker som alla har musiken som heltidssysselsättning. Stråkkvartettens medlemmar har alla högre musikutbildning från musikhögskolor såväl i Sverige som utomlands.

   » Läs mer
  • Skön Nöjesquiz

   Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning. Andreas sjunger oftast live under sina quiz, och har stor variation när det kommer till frågor och låtar. Temaquiz är specialiteten, och roliga happenings och underhållande shownummer står alltid på agendan.

   » Läs mer