Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

Företag:Privatperson:

*Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

mobiletopimg

Duo/Trio/Kvartett

David Carbe Kvartett

David Carbe Kvartett lirar i genren “old time music” och erbjuder allt från en riktig rock’n roll-show till mer finstämd musik. Allt efter önskemål och tillställning!
David Carbe Kvartett

Lovisa Lindkvist Trio

Monica Zetterlund-stipendiaten Lovisa Lindkvist sjunger jazz med en fantastisk känsla och mognad, och tar sig an standards på ett nytt och spännande sätt!
Lovisa Lindkvist Trio

Swing Ling Lej Kvartett

Marta Parkman sjunger Alice Babs på ett fantastiskt härligt sätt, och får hjälp att swinga till det av sitt band!
Swing Ling Lej Kvartett

Linda Jonsson Trio

Från Linda Jonsson Trio får ni en intim och finstämd musik till vigseln, festen, dopet eller minglet.
Linda Jonsson Trio

Gryningsljus

Till dopet, vigseln eller det finstämda minglet passar Gryningsljus perfekt. Lindas smäktande röst och Petters piano passar ihop som handen i handsken.
Gryningsljus

The Swinging Duo

Denna swing-duo sjunger det mesta från 50- och 60talet vad gäller jazz, swing, evergreens m.m. Det passar utmärkt till mingel när gästerna fått ett glas champagne i handen!
The Swinging Duo

Våra artister

 • DJ

  DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

  » Läs mer
 • Skön Nöjesquiz @ NOBA

  Just nu hittar ni Skön nöjesquiz på NOBA Nordic Bar/Gastro och Bee Kök&Bar i Göteborg. Men det går även att boka in till fester och företagsevent. Quizmaster Andreas har svar på allt!

  » Läs mer
 • Luciakören

  Snart är julen här! Och med den julmust, pepparkakor, advent och lucia. Så varför inte anordna ett luciafirande med en skönsjungande luciakör! Det blir mörkare, och man vill bara kura ihop hemma och ha det mysigt! På kontoret eller i butiken blir det därför en självklarhet att göra det lite mysigt för de anställda och/eller kunderna.

  » Läs mer
 • Miss Molly

  En showgrupp med sina rötter i rocken som inte är rädda för att ta ut svängarna via soul, country, burlesque, svensk visa eller det just ni söker. En helkväll från minglet, via allsången till dansen på borden mot småtimmarna – Skräddarsytt för er!

  » Läs mer
 • Lovisa Lindkvist Trio

  Lovisa sjunger jazz med en fantastisk känsla och mognad, och tar sig an standards på ett nytt och spännande sätt!

  » Läs mer