Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

  Företag:Privatperson:

  *Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

  mobiletopimg

  David Carbe

  – rock’n roll, boogie woogie, jazz & pop

  David Carbe är en pianist med swing och boogie woogie i blodet. Han har vid otaliga tillfällen gästat Robert Wells konserter, spelat för utsålda hus med
  egna konserter och är flitigt bokad av företag och föreningar. Sommaren 2016 var David en av gästerna i Rhapsody in Rock. Han har även varit kapellmästare i BingoLotto och samarbetat med artister som bl.a. Janne Schaffer, Caroline Wennergren och Robert Wells.

  David spelar oftast tillsammans med David Carbe Kvartett, bestående av piano, gitarr, bas och trummor. Kvartetten erbjuder allt från en riktig rock’n roll-show till mer finstämd musik. Allt efter önskemål och tillställning!
  Repertoaren rymmer musik av bl a Elvis, Elton John, Ted Gärdestad, Chuck Berry, Charlie Norman, Robert Wells, ABBA och eget.

  Boka till konsert, show, fest eller mingel. Kvartetten kan även bokas med sångerska.

  Eller boka in bara David på piano och sång. Går också att boka med sångare/sångerska.

  Tag kontakt med Skön Underhållning för mer info, offert och bokning!

  Få en känsla för David Carbe Kvartett:

  Våra artister

  • DJ

   DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

   » Läs mer
  • Samuel Varg – Magical Edutainer

   En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings– och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!

   » Läs mer
  • NyfikenGul

   NyfikenGul är ett mångsidigt liveband som passar lika bra till en sittande middagspublik som till partyfesten. Samarbetet med en mängd olika artister gör det möjligt att fylla hela kvällen med underhållning oavsett om det är bröllop, företagsevent eller afterbeach.

   » Läs mer
  • Wulfson Quartet

   WQ är en stråkkvartett från Göteborg bestående av 4 professionella musiker som alla har musiken som heltidssysselsättning. Stråkkvartettens medlemmar har alla högre musikutbildning från musikhögskolor såväl i Sverige som utomlands.

   » Läs mer
  • Skön Nöjesquiz

   Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning. Andreas sjunger oftast live under sina quiz, och har stor variation när det kommer till frågor och låtar. Temaquiz är specialiteten, och roliga happenings och underhållande shownummer står alltid på agendan.

   » Läs mer