Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

Företag:Privatperson:

*Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

mobiletopimg

Lovisa Lindkvist

Lovisa startade sin karriär 2006 med att bli den första någonsin att få Monica Zetterlund-stipendiet. Det var solklart att hon, trots sina blotta 26 år, var nästa stora jazzsångerska, och en värdig efterträdare till Monica själv.

Hon släppte samma år sin debutplatta, ”That Girl”, som blev kritikerrosad i hela landet, och satte igång Lovisas karriär på riktigt. Efter det har hon släppt ytterligare en skiva, som sålts i Asien, England och Tyskland, och håller nu på med sin tredje!

Lovisa sjunger jazz med en fantastisk känsla och mognad, och tar sig an standards på ett nytt och spännande sätt! Hon har sjungit med de största i branschen, bl a Nils Landgren, Jan Allan, Peter Asplund, Magnus Lindgren, och fått pris å beröm från alla möjliga håll, bl a pianisten Jan Lundgren, som sa: ”Lovisa sjunger jazz med en självklarhet man sällan hör. Enligt mig är hon en av de största talangerna i landet.

Lovisa Lindkvist har en bred repetoar, och sjunger både sina egna sånger samt klassiska jazz-standards, bl a Monica Zetterlund, pop, soul och sofistikerad jazz/lounge. Det går att boka henne med helt band, med pianist och basist eller bara med pianist.

Vi på Skön Underhållning är utom oss av lycka att få representera Lovisa Lindkvist, så tag kontakt med oss angående bokning eller om ni har frågor!

Lyssna på Lovisa:


Våra artister

 • DJ

  DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

  » Läs mer
 • Samuel Varg – Magical Edutainer

  En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings– och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!

  » Läs mer
 • NyfikenGul

  NyfikenGul är ett mångsidigt liveband som passar lika bra till en sittande middagspublik som till partyfesten. Samarbetet med en mängd olika artister gör det möjligt att fylla hela kvällen med underhållning oavsett om det är bröllop, företagsevent eller afterbeach.

  » Läs mer
 • Wulfson Quartet

  WQ är en stråkkvartett från Göteborg bestående av 4 professionella musiker som alla har musiken som heltidssysselsättning. Stråkkvartettens medlemmar har alla högre musikutbildning från musikhögskolor såväl i Sverige som utomlands.

  » Läs mer
 • Skön Nöjesquiz

  Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning. Andreas sjunger oftast live under sina quiz, och har stor variation när det kommer till frågor och låtar. Temaquiz är specialiteten, och roliga happenings och underhållande shownummer står alltid på agendan.

  » Läs mer