Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

Företag:Privatperson:

*Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

mobiletopimg

Le Jazz Hots

En febrig förväntan fyllde lokalen. Premiärföreställningen i Paris, den 2 oktober 1927 var slutsåld. Extrastolar ställdes upp i trappor och skrymslen. Alla ville se den omtalade dansgruppen som precis anlänt från Malmö.

Le Jazz Hots har sedan dess rest genom tid och rum och samlat på sig sina favoriter bland steg och toner. Fartfylld jazzdans, cirkusvarieté, Lindy Hop och smäktande sång; inget är dem främmande.
Boka detta gäng av vaudevillians från 20-talet.

Företagsfest, event, invigning, Dinner show, julbord, Kickoff…
You name it! När du bokar Le Jazz Hots är allt möjligt.

Läs mer om när Le Jazz Hots gästade Valands festvåning i Skön Underhållnings regi här.

Tag kontakt med Skön Underhållning för offert och bokning.

Våra artister

 • DJ

  DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

  » Läs mer
 • Skön Nöjesquiz @ NOBA

  Just nu hittar ni Skön nöjesquiz på NOBA Nordic Bar/Gastro och Bee Kök&Bar i Göteborg. Men det går även att boka in till fester och företagsevent. Quizmaster Andreas har svar på allt!

  » Läs mer
 • Luciakören

  Snart är julen här! Och med den julmust, pepparkakor, advent och lucia. Så varför inte anordna ett luciafirande med en skönsjungande luciakör! Det blir mörkare, och man vill bara kura ihop hemma och ha det mysigt! På kontoret eller i butiken blir det därför en självklarhet att göra det lite mysigt för de anställda och/eller kunderna.

  » Läs mer
 • Miss Molly

  En showgrupp med sina rötter i rocken som inte är rädda för att ta ut svängarna via soul, country, burlesque, svensk visa eller det just ni söker. En helkväll från minglet, via allsången till dansen på borden mot småtimmarna – Skräddarsytt för er!

  » Läs mer
 • Lovisa Lindkvist Trio

  Lovisa sjunger jazz med en fantastisk känsla och mognad, och tar sig an standards på ett nytt och spännande sätt!

  » Läs mer