Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

  Företag:Privatperson:

  *Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

  mobiletopimg

  Le Jazz Hots

  En febrig förväntan fyllde lokalen. Premiärföreställningen i Paris, den 2 oktober 1927 var slutsåld. Extrastolar ställdes upp i trappor och skrymslen. Alla ville se den omtalade dansgruppen som precis anlänt från Malmö.

  Le Jazz Hots har sedan dess rest genom tid och rum och samlat på sig sina favoriter bland steg och toner. Fartfylld jazzdans, cirkusvarieté, Lindy Hop och smäktande sång; inget är dem främmande.
  Boka detta gäng av vaudevillians från 20-talet.

  Företagsfest, event, invigning, Dinner show, julbord, Kickoff…
  You name it! När du bokar Le Jazz Hots är allt möjligt.

  Läs mer om när Le Jazz Hots gästade Valands festvåning i Skön Underhållnings regi här.

  Tag kontakt med Skön Underhållning för offert och bokning.

  Våra artister

  • DJ

   DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

   » Läs mer
  • Samuel Varg – Magical Edutainer

   En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings– och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!

   » Läs mer
  • NyfikenGul

   NyfikenGul är ett mångsidigt liveband som passar lika bra till en sittande middagspublik som till partyfesten. Samarbetet med en mängd olika artister gör det möjligt att fylla hela kvällen med underhållning oavsett om det är bröllop, företagsevent eller afterbeach.

   » Läs mer
  • Wulfson Quartet

   WQ är en stråkkvartett från Göteborg bestående av 4 professionella musiker som alla har musiken som heltidssysselsättning. Stråkkvartettens medlemmar har alla högre musikutbildning från musikhögskolor såväl i Sverige som utomlands.

   » Läs mer
  • Skön Nöjesquiz

   Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning. Andreas sjunger oftast live under sina quiz, och har stor variation när det kommer till frågor och låtar. Temaquiz är specialiteten, och roliga happenings och underhållande shownummer står alltid på agendan.

   » Läs mer