Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

Företag:Privatperson:

*Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

mobiletopimg

Smoke Rings Sisters

Tänk om man kunde få uppleva de glamourösa 20talet, jazzens, smyckenas och de storartade festernas årtionde. Men vänta. Det kan Ni!

Med Smoke Rings Sisters på scen kan ni anordna en temafest för företaget/jubilaren, där allt går i den Store Gatsbys anda, med champagne, smokings och fjädrar i håret!

Smoke Rings Sisters är trion som sjunger alla de härliga storbandslåtarna från 20-, 30-och 40talen! Swing, jazz, evergreens och boogie woogie, allt som får dansgolvet att studsa och festen att koka!

Men Smoke Rings Sisters har större repertoar ändå! För vad hade man inte givit för att ha en swingande trio på bröllopet! SRS gör Er dag dag fulländad med stämfull sång i kyrkan/kapellet, och senare fartfylld stämsång till dansen!

Vi är väldigt glada att kunna förmedla Skön Underhållning via Smoke Rings Sisters! Så boka in dem nu!

Det finns ett antal olika alternativ för komp när du bokar Smoke Rings Sisters. De kan du läsa om här.

Våra artister

 • DJ

  DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

  » Läs mer
 • Samuel Varg – Magical Edutainer

  En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings– och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!

  » Läs mer
 • NyfikenGul

  NyfikenGul är ett mångsidigt liveband som passar lika bra till en sittande middagspublik som till partyfesten. Samarbetet med en mängd olika artister gör det möjligt att fylla hela kvällen med underhållning oavsett om det är bröllop, företagsevent eller afterbeach.

  » Läs mer
 • Wulfson Quartet

  WQ är en stråkkvartett från Göteborg bestående av 4 professionella musiker som alla har musiken som heltidssysselsättning. Stråkkvartettens medlemmar har alla högre musikutbildning från musikhögskolor såväl i Sverige som utomlands.

  » Läs mer
 • Skön Nöjesquiz

  Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning. Andreas sjunger oftast live under sina quiz, och har stor variation när det kommer till frågor och låtar. Temaquiz är specialiteten, och roliga happenings och underhållande shownummer står alltid på agendan.

  » Läs mer