Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

Företag:Privatperson:

*Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

mobiletopimg

Wulfson Quartet

Wulfson Quartet har många års erfarenhet av musikunderhållning vid bröllop och andra stora festligheter. Viktigast tycker de är att man får det precis som man vill ha det. Det finns inga måsten, detta är Er stora dag och inget kan gå fel. Vissa brudpar väljer traditionell bröllopsmusik med välkända stycken som Mendelssohns Bröllopsmarsch, Wagners Bröllopsmarsch och Pachelbel´s Kanon och andra väljer låtar som Beatles: All You Need Is Love, filmmusiken till Sagan om ringen eller Änglagård. Kanske har ni en låt som betyder något speciellt för just er två och vill använda den vid er vigsel? WQ samarbetar med professionella arrangörer som gärna arrangerar upp er låt för stråkkvartett. Hör gärna av Er med Ert speciella önskemål.

WQ är en stråkkvartett från Göteborg bestående av  4 professionella musiker som alla har musiken som heltidssysselsättning. Stråkkvartettens  medlemmar har alla högre musikutbildning från musikhögskolor såväl i Sverige som utomlands. Dom har tillsammans som grupp eller enskilt jobbat med artister som Jim Jihed, Robert Wells, Björn Skifs, Sissel Kyrkjebö, Peter Jöback, Shirley Clamp, Geir Rönnäng, Pernilla Wahlgren, EMD, med flera…

Bröllopspaket

WQ har genom åren sett att det finns olika behov för musiken vid vigsel och bröllopsfest. Därför har de i samråd med flera brudpar utformat några bröllopspaket med olika stort innehåll av stråkmusik. Läs nedan om dessa olika musikaliska bröllopspaket som är gjorda  för att tillmötesgå era önskemål på bästa sätt:

Bröllopspaket I: Musikunderhållning vid vigsel

Bröllopspaket II: Musikunderhållning vid vigsel samt mingelmusik till brudskål

Bröllopspaket III: Musikunderhållning vid vigsel, mingelmusik och bakgrundsmusik under middagen.

Bröllopspaket IV: Musikunderhållning vid vigsel, mingelmusik, bakgrundsmusik under middag samt wienervalser efter middagen.

WQ kan även paras ihop med bröllopsångare och andra instrumentalister. Hör efter med Skön Underhållning hur Ni kan få det så bra som möjligt på Ert bröllop!

Kontakta Skön Underhållning för offert och bokning.

Lyssna på Wulfson Quartet:

(Bröllopsmarsch av Tormod Tvetevik)

(Bröllopsvals av Tormod Tvetevik)

Våra artister

 • DJ

  DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

  » Läs mer
 • Elie Bauduin

  Elie Bauduin är en singer/songwriter och trubadur ifrån Göteborg med utomordentliga gitarrspel och fantastiska röst. Han är en fri själ som lever för musiken, och har varit runt världen och spelat både sin musik och andras.

  » Läs mer
 • Wulfson Quartet

  Wulfson Quartet skapar vacker stämning på Ert bröllop och kan t o m arrangera Era favoritlåtar för stråkkvartetten!

  » Läs mer
 • Just Nu

  JUST NU är Sveriges enda Tomas Ledin Tributeband. Perfekt för sommarfesten!

  » Läs mer
 • Lovisa Lindkvist Trio

  Lovisa sjunger jazz med en fantastisk känsla och mognad, och tar sig an standards på ett nytt och spännande sätt!

  » Läs mer