Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

  Företag:Privatperson:

  *Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

  mobiletopimg

  Wulfson Quartet

  Wulfson Quartet har många års erfarenhet av musikunderhållning vid bröllop och andra stora festligheter. Viktigast tycker de är att man får det precis som man vill ha det. Det finns inga måsten, detta är Er stora dag och inget kan gå fel. Vissa brudpar väljer traditionell bröllopsmusik med välkända stycken som Mendelssohns Bröllopsmarsch, Wagners Bröllopsmarsch och Pachelbel´s Kanon och andra väljer låtar som Beatles: All You Need Is Love, filmmusiken till Sagan om ringen eller Änglagård. Kanske har ni en låt som betyder något speciellt för just er två och vill använda den vid er vigsel? WQ samarbetar med professionella arrangörer som gärna arrangerar upp er låt för stråkkvartett. Hör gärna av Er med Ert speciella önskemål.

  WQ är en stråkkvartett från Göteborg bestående av  4 professionella musiker som alla har musiken som heltidssysselsättning. Stråkkvartettens  medlemmar har alla högre musikutbildning från musikhögskolor såväl i Sverige som utomlands. Dom har tillsammans som grupp eller enskilt jobbat med artister som Jim Jihed, Robert Wells, Björn Skifs, Sissel Kyrkjebö, Peter Jöback, Shirley Clamp, Geir Rönnäng, Pernilla Wahlgren, EMD, med flera…

  Bröllopspaket

  WQ har genom åren sett att det finns olika behov för musiken vid vigsel och bröllopsfest. Därför har de i samråd med flera brudpar utformat några bröllopspaket med olika stort innehåll av stråkmusik. Läs nedan om dessa olika musikaliska bröllopspaket som är gjorda  för att tillmötesgå era önskemål på bästa sätt:

  Bröllopspaket I: Musikunderhållning vid vigsel

  Bröllopspaket II: Musikunderhållning vid vigsel samt mingelmusik till brudskål

  Bröllopspaket III: Musikunderhållning vid vigsel, mingelmusik och bakgrundsmusik under middagen.

  Bröllopspaket IV: Musikunderhållning vid vigsel, mingelmusik, bakgrundsmusik under middag samt wienervalser efter middagen.

  WQ kan även paras ihop med bröllopsångare och andra instrumentalister. Hör efter med Skön Underhållning hur Ni kan få det så bra som möjligt på Ert bröllop!

  Kontakta Skön Underhållning för offert och bokning.

  Lyssna på Wulfson Quartet:

  (Bröllopsmarsch av Tormod Tvetevik)

  (Bröllopsvals av Tormod Tvetevik)

  Våra artister

  • DJ

   DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

   » Läs mer
  • West Coast Comedy Club

   West Coast Comedy Club bokar in stand up på Västkusten!

   » Läs mer
  • Samuel Varg – Magical Edutainer

   En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings– och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!

   » Läs mer
  • NyfikenGul

   NyfikenGul är ett mångsidigt liveband som passar lika bra till en sittande middagspublik som till partyfesten. Samarbetet med en mängd olika artister gör det möjligt att fylla hela kvällen med underhållning oavsett om det är bröllop, företagsevent eller afterbeach.

   » Läs mer
  • Wulfson Quartet

   WQ är en stråkkvartett från Göteborg bestående av 4 professionella musiker som alla har musiken som heltidssysselsättning. Stråkkvartettens medlemmar har alla högre musikutbildning från musikhögskolor såväl i Sverige som utomlands.

   » Läs mer
  • Skön Nöjesquiz

   Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning. Andreas sjunger oftast live under sina quiz, och har stor variation när det kommer till frågor och låtar. Temaquiz är specialiteten, och roliga happenings och underhållande shownummer står alltid på agendan.

   » Läs mer