Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

Företag:Privatperson:

*Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

mobiletopimg

Andreas Skön

Andreas Skön är quizmaster, vissångare och trubadur med stark anknytning till Bohuslän och västkusten! Han har anordnat livequiz på flera ställen i Göteborg och Kungälv, och kan lätt ordna ett quiz som är skräddarsytt för er! Får han bara namn och yrke på gästerna, så får ni roliga, intressanta frågor baserade på ert sällskap.

Andreas sjunger mer än gärna Frank Sinatra och gamla Rat Pack-dängor, något som han gör tillsammans med sin kollega Anna i The Swinging Duo. Han har dessutom jobbat som trubadur i flera år, och spelar allt från Tomas Ledin till Simon&Garfunkel på sin gitarr.  Han är dessutom specialiserad på visor, och sjunger gärna Cornelis, Taube och Dan Andersson.

Gillar ni quiz så bör ni spana in Andreas som quizmaster. Läs mer här.

Om Ni känner att Andreas Skön skulle passa perfekt på 50årsfesten, bröllopet, företagseventet eller till restaurangen, så kontakta Skön Underhållning, så löser vi det!

Lyssna på Andreas Skön:

Våra artister

 • DJ

  DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

  » Läs mer
 • Skön Nöjesquiz @ NOBA

  Just nu hittar ni Skön nöjesquiz på NOBA Nordic Bar/Gastro och Bee Kök&Bar i Göteborg. Men det går även att boka in till fester och företagsevent. Quizmaster Andreas har svar på allt!

  » Läs mer
 • Luciakören

  Snart är julen här! Och med den julmust, pepparkakor, advent och lucia. Så varför inte anordna ett luciafirande med en skönsjungande luciakör! Det blir mörkare, och man vill bara kura ihop hemma och ha det mysigt! På kontoret eller i butiken blir det därför en självklarhet att göra det lite mysigt för de anställda och/eller kunderna.

  » Läs mer
 • Miss Molly

  En showgrupp med sina rötter i rocken som inte är rädda för att ta ut svängarna via soul, country, burlesque, svensk visa eller det just ni söker. En helkväll från minglet, via allsången till dansen på borden mot småtimmarna – Skräddarsytt för er!

  » Läs mer
 • Lovisa Lindkvist Trio

  Lovisa sjunger jazz med en fantastisk känsla och mognad, och tar sig an standards på ett nytt och spännande sätt!

  » Läs mer