Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

  Företag:Privatperson:

  *Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

  mobiletopimg

  Andreas Skön

  Andreas Skön är quizmaster, toastmaster, sångare och trubadur med stark anknytning till Bohuslän och västkusten! Han har anordnat livequiz på flera ställen i Göteborg och Kungälv, och kan lätt ordna ett quiz som är skräddarsytt för er! Får han bara namn och yrke på gästerna, så får ni roliga, intressanta frågor baserade på ert sällskap.

  Andreas sjunger mer än gärna Frank Sinatra och gamla Rat Pack-dängor, något som han gör tillsammans med sin kollega Anna i The Swinging Duo. Han har dessutom jobbat som trubadur i flera år, och spelar allt från Tomas Ledin till Simon&Garfunkel på sin gitarr. Han är dessutom specialiserad på visor, och sjunger gärna Cornelis, Taube och Dan Andersson.

  Gillar ni quiz så bör ni spana in Andreas som quizmaster. Läs mer här.

  Andreas är även en van toastmaster!

  Vill ni låta alla era vänner njuta av middagen bröllopet? Vill ni ha en proffsig toastmaster, som är med från början med kontakt med alla gäster, för ett nära samarbete med köket under kvällen och presenterar alla talare i en passande ordning och med fin presentation? Då borde ni hyra in Andreas!

  Om Ni känner att Andreas Skön skulle passa perfekt på 50årsfesten, bröllopet, företagseventet eller till restaurangen, så kontakta Skön Underhållning, så löser vi det!

  Lyssna på Andreas Skön:

  Våra artister

  • DJ

   DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

   » Läs mer
  • West Coast Comedy Club

   West Coast Comedy Club bokar in stand up på Västkusten!

   » Läs mer
  • Samuel Varg – Magical Edutainer

   En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings– och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!

   » Läs mer
  • NyfikenGul

   NyfikenGul är ett mångsidigt liveband som passar lika bra till en sittande middagspublik som till partyfesten. Samarbetet med en mängd olika artister gör det möjligt att fylla hela kvällen med underhållning oavsett om det är bröllop, företagsevent eller afterbeach.

   » Läs mer
  • Wulfson Quartet

   WQ är en stråkkvartett från Göteborg bestående av 4 professionella musiker som alla har musiken som heltidssysselsättning. Stråkkvartettens medlemmar har alla högre musikutbildning från musikhögskolor såväl i Sverige som utomlands.

   » Läs mer
  • Skön Nöjesquiz

   Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning. Andreas sjunger oftast live under sina quiz, och har stor variation när det kommer till frågor och låtar. Temaquiz är specialiteten, och roliga happenings och underhållande shownummer står alltid på agendan.

   » Läs mer