Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

Företag:Privatperson:

*Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

mobiletopimg

Elie Bauduin

Elie Bauduin är en singer/songwriter och trubadur ifrån Göteborg. Han är en fri själ som lever för musiken, och har varit runt världen och spelat både sin musik och andras. Elie beskriver sin syn på musik så här:

Mänskliga röster är, i en värld av maskiner, ändå det mest genomträngande ljudet. Jag är intresserad av att utforska dom rösterna och hur vi kan ändra vår syn på världen genom musik.

Elie är, med sitt utomordentliga gitarrspel och fantastiska röst, en fantastisk tillgång för oss på Skön Underhållning. Och vi är säkra på att Ni kommer bli nöjda med en trubadur som Elie!

Kontakta Skön Underhållning för mer info och bokning!

Våra artister

 • DJ

  DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

  » Läs mer
 • Elie Bauduin

  Elie Bauduin är en singer/songwriter och trubadur ifrån Göteborg med utomordentliga gitarrspel och fantastiska röst. Han är en fri själ som lever för musiken, och har varit runt världen och spelat både sin musik och andras.

  » Läs mer
 • Wulfson Quartet

  Wulfson Quartet skapar vacker stämning på Ert bröllop och kan t o m arrangera Era favoritlåtar för stråkkvartetten!

  » Läs mer
 • Just Nu

  JUST NU är Sveriges enda Tomas Ledin Tributeband. Perfekt för sommarfesten!

  » Läs mer
 • Lovisa Lindkvist Trio

  Lovisa sjunger jazz med en fantastisk känsla och mognad, och tar sig an standards på ett nytt och spännande sätt!

  » Läs mer