Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

  Företag:Privatperson:

  *Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

  mobiletopimg

  The Busy Road

  The Busy Road är en svängig duo som bildades i januari 2015, och har tagit stora kliv in i nöjesbranshen. Musik-duon består av Tim Damerau, sång & gitarr, och Sandra Rönnberg, piano & sång.  I bagaget har de över 140 spelningar tillsammans och har en blandning med gamla och nya låtar. TBR har både stått på både större scener, som Landskrona Karnevalen, och mindre scener på pubspelningar.

  När The Busy Road står på scen slutar det inte sällan med allsång och dans, men passar lika bra i finstämda miljöer som vid mingel/ lounge tex. Underhållningen levereras med ljud och ljus om så önskas. Busy roads mål är alltid att ge 100 procent och få publiken att känna sig delaktiga och att dom har fått vara med om en oförglömlig kväll.

  Förslag på upplägg:

  Mingel/lounge – Bakgrundsmusik till fördrink eller till middagen,en bra start på kvällen

  Allsång – Låtar som folk känner igen, allt från svenska till engelska.

  Partymusik – Gammalt som nytt som passar till festen att dansa och sjunga med i.

  Quiz – Kluriga men allmänna frågor med olika teman, därav musik kan tilldelas.

  Bröllop/Dop – För att lägga till de lilla extra på den stora dagen med sång vid tex vigsel eller dop.

  Boka in dem till Ert evenemang nu!

  Våra artister

  • DJ

   DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

   » Läs mer
  • West Coast Comedy Club

   West Coast Comedy Club bokar in stand up på Västkusten!

   » Läs mer
  • Samuel Varg – Magical Edutainer

   En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings– och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!

   » Läs mer
  • NyfikenGul

   NyfikenGul är ett mångsidigt liveband som passar lika bra till en sittande middagspublik som till partyfesten. Samarbetet med en mängd olika artister gör det möjligt att fylla hela kvällen med underhållning oavsett om det är bröllop, företagsevent eller afterbeach.

   » Läs mer
  • Wulfson Quartet

   WQ är en stråkkvartett från Göteborg bestående av 4 professionella musiker som alla har musiken som heltidssysselsättning. Stråkkvartettens medlemmar har alla högre musikutbildning från musikhögskolor såväl i Sverige som utomlands.

   » Läs mer
  • Skön Nöjesquiz

   Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning. Andreas sjunger oftast live under sina quiz, och har stor variation när det kommer till frågor och låtar. Temaquiz är specialiteten, och roliga happenings och underhållande shownummer står alltid på agendan.

   » Läs mer