Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

  Företag:Privatperson:

  *Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

  mobiletopimg

  Bröllopsunderhållning

  Letar Ni efter magisk underhållning till Ert bröllop?

  Då har Ni kommit rätt!

  Skön Underhållning har flera professionella sångare, magiker, band, stråkkvartetter och trubadurer som kan förgylla Ert bröllop och göra er bästa dag ännu bättre. Ni kan scrolla ner och lyssna på våra sångare direkt här på sidan, och få en känsla för vad som passar på just Ert bröllop. Självklart löser vi det med ackompanjemang, på det sätt ni tycker passar! Det är ju trots allt Er bröllopsdag, och vi vill att den ska bli så bra som möjligt.

  Förutom vigseln, så kan vi på Skön Underhållning även hjälpa er med underhållningen till mingel, middag, dans och fest! Ni hittar alla våra artister här.

  Ger Ni oss Ert förtroende, så ordnar vi underhållningen på Ert bröllop precis så som Ni vill ha den! Vad sägs om:

  • Till vigseln – En sångare framför en eller två av Era favoritsånger.
  • Till minglet – Medan Ni tar bröllopsbilderna underhålls gästerna av en magiker som trollar bort tiden och skapar perfekt mingelharmoni.
  • Till middagen – Vi hjälper Er med komp till spex, uppträdanden och liknande. Vi kan även agera konferencier eller toastmaster.
  • Till dansen – En stråkkvartett gör brudvalsen smäktande vacker, och efter det får DJ:n dansgolvet att koka!

  Vi kan erbjuda helhetslösningar med ljud, ljus och tekniker.

  Självklart har vi även kontakter inom catering och lokaler, och bröllopsfotograf om det önskas. Ni hittar dem längst ner på sidan.

  Positiva ord från brudpar:

  Våra artister

  • DJ

   DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

   » Läs mer
  • West Coast Comedy Club

   West Coast Comedy Club bokar in stand up på Västkusten!

   » Läs mer
  • Samuel Varg – Magical Edutainer

   En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings– och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!

   » Läs mer
  • NyfikenGul

   NyfikenGul är ett mångsidigt liveband som passar lika bra till en sittande middagspublik som till partyfesten. Samarbetet med en mängd olika artister gör det möjligt att fylla hela kvällen med underhållning oavsett om det är bröllop, företagsevent eller afterbeach.

   » Läs mer
  • Wulfson Quartet

   WQ är en stråkkvartett från Göteborg bestående av 4 professionella musiker som alla har musiken som heltidssysselsättning. Stråkkvartettens medlemmar har alla högre musikutbildning från musikhögskolor såväl i Sverige som utomlands.

   » Läs mer
  • Skön Nöjesquiz

   Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning. Andreas sjunger oftast live under sina quiz, och har stor variation när det kommer till frågor och låtar. Temaquiz är specialiteten, och roliga happenings och underhållande shownummer står alltid på agendan.

   » Läs mer