Bröllopsunderhållning

Letar Ni efter magisk underhållning till Ert bröllop?

Då har Ni kommit rätt!

Skön Underhållning har flera professionella sångare, magiker, band, stråkkvartetter och trubadurer som kan förgylla Ert bröllop och göra er bästa dag ännu bättre. Ni kan scrolla ner och lyssna på våra sångare direkt här på sidan, och få en känsla för vad som passar på just Ert bröllop. Självklart löser vi det med ackompanjemang, på det sätt ni tycker passar! Det är ju trots allt Er bröllopsdag, och vi vill att den ska bli så bra som möjligt.

Förutom vigseln, så kan vi på Skön Underhållning även hjälpa er med underhållningen till mingel, middag, dans och fest! Ni hittar alla våra artister här.

Ger Ni oss Ert förtroende, så ordnar vi underhållningen på Ert bröllop precis så som Ni vill ha den! Vad sägs om:

  • Till vigseln – En sångare framför en eller två av Era favoritsånger.
  • Till minglet – Medan Ni tar bröllopsbilderna underhålls gästerna av en magiker som trollar bort tiden och skapar perfekt mingelharmoni.
  • Till middagen – Vi hjälper Er med komp till spex, uppträdanden och liknande. Vi kan även agera konferencier eller toastmaster.
  • Till dansen – En stråkkvartett gör brudvalsen smäktande vacker, och efter det får DJ:n dansgolvet att koka!

Vi kan erbjuda helhetslösningar med ljud, ljus och tekniker.

Självklart har vi även kontakter inom catering och lokaler, och bröllopsfotograf om det önskas. Ni hittar dem längst ner på sidan.

Bröllopsunderhållning

Positiva ord från brudpar:

Tusen tack för fantastiskt framförande under vigseln och magisk underhållning under minglet – Johan och Linda Emanuelsson

Andreas Skön var väldigt tillmötesgående och sjöng/spelade fantastiskt på vårt bröllop! Varmaste rekommendationer ger vi! – Stina och Kim Johansen

Låt Skön Underhållning ordna underhållningen på Ert bröllop, så ser vi till att göra dagen minnesvärd!

Bröllopsfotograf- och filmare:

Ebba Dahlqvist – Fotograf

Holstr – Filmare

Catering och lokal till middag och fest: