Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

Företag:Privatperson:

*Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

mobiletopimg

Bröllopsunderhållning

Letar Ni efter magisk underhållning till Ert bröllop?

Då har Ni kommit rätt!

Skön Underhållning har flera professionella sångare, magiker, band, stråkkvartetter och trubadurer som kan förgylla Ert bröllop och göra er bästa dag ännu bättre. Ni kan scrolla ner och lyssna på våra sångare direkt här på sidan, och få en känsla för vad som passar på just Ert bröllop. Självklart löser vi det med ackompanjemang, på det sätt ni tycker passar! Det är ju trots allt Er bröllopsdag, och vi vill att den ska bli så bra som möjligt.

Förutom vigseln, så kan vi på Skön Underhållning även hjälpa er med underhållningen till mingel, middag, dans och fest! Ni hittar alla våra artister här.

Ger Ni oss Ert förtroende, så ordnar vi underhållningen på Ert bröllop precis så som Ni vill ha den! Vad sägs om:

 • Till vigseln – En sångare framför en eller två av Era favoritsånger.
 • Till minglet – Medan Ni tar bröllopsbilderna underhålls gästerna av en magiker som trollar bort tiden och skapar perfekt mingelharmoni.
 • Till middagen – Vi hjälper Er med komp till spex, uppträdanden och liknande. Vi kan även agera konferencier eller toastmaster.
 • Till dansen – En stråkkvartett gör brudvalsen smäktande vacker, och efter det får DJ:n dansgolvet att koka!

Vi kan erbjuda helhetslösningar med ljud, ljus och tekniker.

Självklart har vi även kontakter inom catering och lokaler, och bröllopsfotograf om det önskas. Ni hittar dem längst ner på sidan.

Positiva ord från brudpar:

Tusen tack för fantastiskt framförande under vigseln och magisk underhållning under mingletJohan och Linda Emanuelsson

Andreas Skön var väldigt tillmötesgående och sjöng/spelade fantastiskt på vårt bröllop! Varmaste rekommendationer ger vi! – Stina och Kim Johansen

Lyssna på våra bröllopssångare och boka Er favorit!

Våra artister

 • DJ

  DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

  » Läs mer
 • Skön Nöjesquiz @ NOBA

  Just nu hittar ni Skön nöjesquiz på NOBA Nordic Bar/Gastro och Bee Kök&Bar i Göteborg. Men det går även att boka in till fester och företagsevent. Quizmaster Andreas har svar på allt!

  » Läs mer
 • Luciakören

  Snart är julen här! Och med den julmust, pepparkakor, advent och lucia. Så varför inte anordna ett luciafirande med en skönsjungande luciakör! Det blir mörkare, och man vill bara kura ihop hemma och ha det mysigt! På kontoret eller i butiken blir det därför en självklarhet att göra det lite mysigt för de anställda och/eller kunderna.

  » Läs mer
 • Miss Molly

  En showgrupp med sina rötter i rocken som inte är rädda för att ta ut svängarna via soul, country, burlesque, svensk visa eller det just ni söker. En helkväll från minglet, via allsången till dansen på borden mot småtimmarna – Skräddarsytt för er!

  » Läs mer
 • Lovisa Lindkvist Trio

  Lovisa sjunger jazz med en fantastisk känsla och mognad, och tar sig an standards på ett nytt och spännande sätt!

  » Läs mer