Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

  Företag:Privatperson:

  *Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

  mobiletopimg

  Skön Nöjesquiz


  Skön Nöjesquiz

  Quizmaster Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning. Andreas sjunger oftast live under sina quiz, och har stor variation när det kommer till frågor och låtar. Temaquiz är specialiteten, och roliga happenings och underhållande shownummer står alltid på agendan.

  PREMIÄR för Skön Nöjesquiz på Aktiebolaget Monopolet!

  Varje torsdag kör vi en skön nöjesquiz på restaurang Aktiebolaget Monopolet i Gullbergsvass. Det bjuds på en härlig och fartfylld quiz med en blandning av film, musik, nöje och allmänbildning! Boka bord på tel 031-60 75 60.

  Skön Nöjesquiz på Leonardo Tapas och Lounge!

  Varannan Onsdag (jämna veckor) hittar ni Skön Nöjesquiz på Leonardo Tapas och Lounge i Olskroken. Vi bjuder på en skön nöjesquiz med blandade frågor om nöje, musik, film och allmänbildning. Quizen startar kl 19.00 och är slut ca 20.30. 20 frågor.
  Boka bord via Leonardo på tel 031-25 24 67. 

  Skön Nöjesquiz åter tillbaka på NOBA!

  Varannan onsdagar (udda veckor) kör vi återigen Skön Nöjesquiz på NOBA Nordric Bar/Gastro i Vasastan. Som vanligt kommer quizmaster Andreas ha förberett med ett riktigt kul nöjesquiz för kvällen!

  Det kommer bjudas på kluriga frågor, riktigt fina priser (1a 500:-, 2a 250:-, 3e 100:- presentkort) och som vanligt skön underhållning! Det är 30 frågor, och tar ca 2 timmar. På onsdagar mellan 19.00-21.00.

  Boka gärna bord innan (nämn då att ni vill quizza) på NOBAs hemsida eller direkt på telefon 031-133854.

  VÅR 2022!

  26e januari – FRIENDS

  2e februari – HARRY POTTER

  16e februari – MARVEL

  2e mars – ASTRID LINDGREN

  9e mars – 2010-TALET

  16e mars – HIMYM

  30e mars – QUENTIN TARANTINO-FILMER

  13e april – ALLMÄNQUIZ

  27e april – SMARTARE ÄN EN 5e-KLASSARE

  11e maj – ALLMÄNQUIZ

  25e maj – DISNEYQUIZ

  8 juni – HARRY POTTER QUIZ

  15 juni – ALLMÄNQUIZ

  22e juni – ALLMÄNQUIZ

  29 juni – ALLMÄNQUIZ

  8e juli – SOMMARQUIZ

  *med reservation för ändringar

  Listan uppdateras kontinuerligt.

  Välkomna!

  Skön Nöjesquiz och Andreas Skön som quizmaster (nöjesquiz, musikquiz, allmänquiz, sportquiz m.m.) går självklart även att boka in till företag, och passar utmärkt för AW på distans, med vårt Skön Nöjesquiz Online-koncept.

  Välkomna att kontakta oss för offert och bokning!

   

  for all the news!

  Våra artister

  • DJ

   DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

   » Läs mer
  • Samuel Varg – Magical Edutainer

   En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings– och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!

   » Läs mer
  • NyfikenGul

   NyfikenGul är ett mångsidigt liveband som passar lika bra till en sittande middagspublik som till partyfesten. Samarbetet med en mängd olika artister gör det möjligt att fylla hela kvällen med underhållning oavsett om det är bröllop, företagsevent eller afterbeach.

   » Läs mer
  • Wulfson Quartet

   WQ är en stråkkvartett från Göteborg bestående av 4 professionella musiker som alla har musiken som heltidssysselsättning. Stråkkvartettens medlemmar har alla högre musikutbildning från musikhögskolor såväl i Sverige som utomlands.

   » Läs mer
  • Skön Nöjesquiz

   Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning. Andreas sjunger oftast live under sina quiz, och har stor variation när det kommer till frågor och låtar. Temaquiz är specialiteten, och roliga happenings och underhållande shownummer står alltid på agendan.

   » Läs mer