Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

  Företag:Privatperson:

  *Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

  mobiletopimg

  Skön Nöjesquiz


  Skön Nöjesquiz

  Quizmaster Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning. Andreas sjunger oftast live under sina quiz, och har stor variation när det kommer till frågor och låtar. Temaquiz är specialiteten, och roliga happenings och underhållande shownummer står alltid på agendan.

  Skön Nöjesquiz på Monopolet!

  Vid enstaka tillfällen bjuder vi på en skön nöjesquiz på Monopolet i Gullbergsvass. Det bjuds på en härlig och fartfylld quiz med en blandning av film, musik, nöje och allmänbildning! Än är det inte satt några datum för våren dock. Men titta in på deras instagram så kommer det upp. Boka bord på tel 031-60 75 60.

  Skön Nöjesquiz på Bar Solo!

  Varje torsdag hittar ni Skön Nöjesquiz på Bar Solo på Andra Lång. Vi bjuder på en skön nöjesquiz med blandade frågor om nöje, musik, film och allmänbildning. Quizen startar kl 19.30 och är slut ca 21.30. 30 frågor.
  Boka bord via Bar Solo på tel 031-121001. 

  Skön Nöjesquiz på NOBA!

  Varje onsdag kör vi återigen Skön Nöjesquiz på NOBA Nordric Bar/Gastro i Vasastan. Som vanligt kommer quizmaster Andreas ha förberett med ett riktigt kul nöjesquiz för kvällen! Mestadels är det fokus på film, musik, serier och nöje!

  Det kommer bjudas på kluriga frågor, riktigt fina priser (1a 500:-, 2a 250:-, 3e 100:- presentkort) och som vanligt skön underhållning! Det är 30 frågor, och tar ca 2 timmar. På onsdagar mellan 19.00-21.00.

  Boka gärna bord innan (nämn då att ni vill quizza) på NOBAs hemsida eller direkt på telefon 031-133854.

  VÅR 2023

  11 januari – FRIENDS

  18 januari – BACK TO THE 90s

  (25 januari – Sara Nords Nöjesquiz)

  1 februari – MELLO

  8 februari – ALLMÄNQUIZ

  15 februari – ROMCOMs

  (22 feb – Sara Nords Nöjesquiz)

  1 mars – BACK TO THE 80s (Fillip Williams värd för Skön Nöjesquiz)

  8 mars – ALLMÄNQUIZ (Fillip Williams värd för Skön Nöjesquiz)

  15 mars – MUSIKAL

  22 mars – ALLMÄNQUIZ (Fillip Williams värd för Skön Nöjesquiz)

  (29 mars – Sara Nords Nöjesquiz)

  5 april – SAGAN OM RINGEN – FILMERNA

  12 april – HIPHOP

  19 april – how i met your mother

  (26 april – Sara Nords Nöjesquiz)

  3 maj – ALLMÄNQUIZ

  10 maj – DISNEY

  17 maj – ALLMÄNQUIZ

  24 maj – HARRY POTTER

  (31 maj – Sara Nords Nöjesquiz)

  7 juni – ALLMÄNQUIZ

  14 juni – ALLMÄNQUIZ

  21 juni – ALLMÄNQUIZ

  28 juni – ALLMÄNQUIZ

  *med reservation för ändringar

  Välkomna!

  Skön Nöjesquiz och Andreas Skön som quizmaster (nöjesquiz, musikquiz, allmänquiz, sportquiz m.m.) går självklart även att boka in till företag, och passar utmärkt för AW på distans, med vårt Skön Nöjesquiz Online-koncept.

  Välkomna att kontakta oss för offert och bokning!

   

  for all the news!

  Våra artister

  • DJ

   DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

   » Läs mer
  • West Coast Comedy Club

   West Coast Comedy Club bokar in stand up på Västkusten!

   » Läs mer
  • Samuel Varg – Magical Edutainer

   En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings– och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!

   » Läs mer
  • NyfikenGul

   NyfikenGul är ett mångsidigt liveband som passar lika bra till en sittande middagspublik som till partyfesten. Samarbetet med en mängd olika artister gör det möjligt att fylla hela kvällen med underhållning oavsett om det är bröllop, företagsevent eller afterbeach.

   » Läs mer
  • Wulfson Quartet

   WQ är en stråkkvartett från Göteborg bestående av 4 professionella musiker som alla har musiken som heltidssysselsättning. Stråkkvartettens medlemmar har alla högre musikutbildning från musikhögskolor såväl i Sverige som utomlands.

   » Läs mer
  • Skön Nöjesquiz

   Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning. Andreas sjunger oftast live under sina quiz, och har stor variation när det kommer till frågor och låtar. Temaquiz är specialiteten, och roliga happenings och underhållande shownummer står alltid på agendan.

   » Läs mer