Miss Molly

Showgrupper

Miss Molly

Showgrupper

Vill Ni att eventet ska spraka så ska Ni ha en showgrupp från Skön Underhållning! Våra showgrupper bjuder upp till dans, rockar loss och får er att dansa på borden. Gör Ert event till årets snackis!

Ska Ni ha ett event eller en företagsfest, och funderar på hur Ni ska få det att riktigt smälla?! Showgrupperna från Skön Underhållning får festen att koka, och drar upp hela gänget på fötter till låtarna Ni älskar!

Smoke Rings Sisters

Smoke Rings Sisters

Vill Ni ha en fest i the Great Gatsbys anda så bör Ni ha Smoke Rings Sisters på scen! De tar Er tillbaka till en tid då festerna hade klass och champagnen flödade.

Tänk om man kunde få uppleva de glamourösa 20talet, jazzens, smyckenas och de storartade festernas årtionde. Men vänta. Det kan Ni!

Med Smoke Rings Sisters på scen kan ni anordna en temafest för företaget/jubilaren, där allt går i den Store Gatsbys anda, med champagne, smokings och fjädrar i håret!

Smoke Rings Sisters är trion som sjunger alla de härliga storbandslåtarna från 20-, 30-och 40talen! Swing, jazz, evergreens och boogie woogie, allt som får dansgolvet att studsa och festen att koka!

Men Smoke Rings Sisters har större repertoar ändå! För vad hade man inte givit för att ha en swingande trio på bröllopet! SRS gör Er dag dag fulländad med stämfull sång i kyrkan/kapellet, och senare fartfylld stämsång till dansen!

Vi är väldigt glada att kunna förmedla Skön Underhållning via Smoke Rings Sisters! Så boka in dem nu!

StageForYou

Stage For You

Showgruppen som tar dig med på en musikresa under kvällen! En fartfylld färgsprakande show som garanterat höjer stämningen samt bjuder på både skratt och härliga minnen!

StageForYou är ett rutinerat gäng om 3 artister med erfarenhet från scener både utomlands och i Sverige.

Med sin fartfyllda musikaliska resa i form av middagsshow fylld med glitter & glamour har de fått mycket positiv feedback från alla sina kunder.
Konceptet är lika klassiskt som enkelt!

I repertoaren finns både humor, glädje, olika kostymbyten och massor av sång och dans – både uppe på scen och ute bland publiken.

Många olika medleyn finns i repertoaren, och här nedan har ni förslag på snygga paket från StageForYou!