Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

  Företag:Privatperson:

  *Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

  mobiletopimg

  Andreas

  Innan jag startade upp Skön Underhållning, så hade jag varit i underhållningsbranschen i närmare 10 år. Jag hade arbetat som trubadur, showartist, dansare, skådespelare och sångare runt om i Sverige och utomlands.

  Jag hade dessutom byggt upp ett stort kontaktnät av andra trubadurer och sångare, och tänkte att om jag kombinerade dessa två saker, mina kontakter och den blick jag fått för hur olika underhållning kan se ut, så kan jag lätt hjälpa dem som inte är i branschen att hitta rätt underhållning till sina event, företagsfester och bröllop.

  Nu sedan jag startat Skön Underhållning har jag hjälpt ett antal företag och privatpersoner med underhållningen till deras event och bröllop, och det finns inget som ger mig en större kick än att se eller få höra att ett event blivit exakt så lyckat som anordnarna önskade sig.

  Så vare sig Du ska gifta Dig, ställa till med 50årsfest, anordna personalfest eller styra upp ett företagsevent, så hjälper jag Dig gärna att få det lyckat som möjligt.

  – Andreas Skön

  Våra artister

  • DJ

   DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

   » Läs mer
  • West Coast Comedy Club

   West Coast Comedy Club bokar in stand up på Västkusten!

   » Läs mer
  • Samuel Varg – Magical Edutainer

   En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings– och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!

   » Läs mer
  • NyfikenGul

   NyfikenGul är ett mångsidigt liveband som passar lika bra till en sittande middagspublik som till partyfesten. Samarbetet med en mängd olika artister gör det möjligt att fylla hela kvällen med underhållning oavsett om det är bröllop, företagsevent eller afterbeach.

   » Läs mer
  • Wulfson Quartet

   WQ är en stråkkvartett från Göteborg bestående av 4 professionella musiker som alla har musiken som heltidssysselsättning. Stråkkvartettens medlemmar har alla högre musikutbildning från musikhögskolor såväl i Sverige som utomlands.

   » Läs mer
  • Skön Nöjesquiz

   Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning. Andreas sjunger oftast live under sina quiz, och har stor variation när det kommer till frågor och låtar. Temaquiz är specialiteten, och roliga happenings och underhållande shownummer står alltid på agendan.

   » Läs mer