Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

Företag:Privatperson:

*Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

mobiletopimg

Andreas

Innan jag startade upp Skön Underhållning, så hade jag varit i underhållningsbranschen i närmare 10 år. Jag hade arbetat som trubadur, showartist, dansare, skådespelare och sångare runt om i Sverige och utomlands.

Jag hade dessutom byggt upp ett stort kontaktnät av andra trubadurer och sångare, och tänkte att om jag kombinerade dessa två saker, mina kontakter och den blick jag fått för hur olika underhållning kan se ut, så kan jag lätt hjälpa dem som inte är i branschen att hitta rätt underhållning till sina event, företagsfester och bröllop.

Nu sedan jag startat Skön Underhållning har jag hjälpt ett antal företag och privatpersoner med underhållningen till deras event och bröllop, och det finns inget som ger mig en större kick än att se eller få höra att ett event blivit exakt så lyckat som anordnarna önskade sig.

Så vare sig Du ska gifta Dig, ställa till med 50årsfest, anordna personalfest eller styra upp ett företagsevent, så hjälper jag Dig gärna att få det lyckat som möjligt.

– Andreas Skön

Våra artister

 • DJ

  DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

  » Läs mer
 • Skön Nöjesquiz @ NOBA

  Just nu hittar ni Skön nöjesquiz på NOBA Nordic Bar/Gastro och Bee Kök&Bar i Göteborg. Men det går även att boka in till fester och företagsevent. Quizmaster Andreas har svar på allt!

  » Läs mer
 • Luciakören

  Snart är julen här! Och med den julmust, pepparkakor, advent och lucia. Så varför inte anordna ett luciafirande med en skönsjungande luciakör! Det blir mörkare, och man vill bara kura ihop hemma och ha det mysigt! På kontoret eller i butiken blir det därför en självklarhet att göra det lite mysigt för de anställda och/eller kunderna.

  » Läs mer
 • Miss Molly

  En showgrupp med sina rötter i rocken som inte är rädda för att ta ut svängarna via soul, country, burlesque, svensk visa eller det just ni söker. En helkväll från minglet, via allsången till dansen på borden mot småtimmarna – Skräddarsytt för er!

  » Läs mer
 • Lovisa Lindkvist Trio

  Lovisa sjunger jazz med en fantastisk känsla och mognad, och tar sig an standards på ett nytt och spännande sätt!

  » Läs mer