Om oss

Idé

Skön Underhållning hjälper sina kunder att hitta rätt underhållning till rätt event.

Med över 10 års erfarenhet av showbiz så vet vi vilken artist som passar bäst till varje tillställning.

Vision

Skön Underhållning strävar efter att alltid ge våra kunder ett personligt bemötande, att alltid ha rätt underhållning till rätt event, samt att alltid ha ett öppet sinne för kundens tankar och idéer. Då kan vi tillsammans skapa ett så bra event som möjligt!

Andreas

Innan jag startade upp Skön Underhållning, så hade jag varit i underhållningsbranschen i närmare 10 år. Jag hade arbetat som trubadur, showartist, dansare, skådespelare och sångare runt om i Sverige och utomlands.

Jag hade dessutom byggt upp ett stort kontaktnät av andra trubadurer och sångare, och tänkte att om jag kombinerade dessa två saker, mina kontakter och den blick jag fått för hur olika underhållning kan se ut, så kan jag lätt hjälpa dem som inte är i branschen att hitta rätt underhållning till sina event, företagsfester och bröllop.

Nu sedan jag startat Skön Underhållning har jag hjälpt ett antal företag och privatpersoner med underhållningen till deras event och bröllop, och det finns inget som ger mig en större kick än att se eller få höra att ett event blivit exakt så lyckat som anordnarna önskade sig.

Så vare sig Du ska gifta Dig, ställa till med 50årsfest, anordna personalfest eller styra upp ett företagsevent, så hjälper jag Dig gärna att få det lyckat som möjligt.

– Andreas Skön