Körer

Körer

Skön Underhållning erbjuder både bakgrundskör till soloartister – Huskören – och körer för t ex lucia och jul – Luciakören.

Huskören

Om Ni någon gång funderat på varför artister på TV och i Melodifestivalen låter så bra så kan vi nu ge dig svaret. Vi vet att det handlar om Kören!

Huskören är precis en sådan kör.
De får en artist och en hel konsert att låta perfekt; som på TV.
De är tio starka sångare med lång erfarenhet av artisteri och sång; med TV-framträdanden, musikal och melodifestival på deras personliga resuméer.

Ni kan boka hela kören om du vill ha ett riktigt maffigt sound.
Ni kan även boka halva kören, för ett lite mindre event.
Ni kan också anlita dem som en del kör, en del solister.

Exempel på vad de erbjuder:

 • Live-kör.
  Vi körar bakom solister. Antingen står du för arret, eller så löser vi det också.
 • Skivinspelning.
  Pampiga stämmor eller soft feeling. Ditt val.
 • Film och reklam.
  Vi står tillgänliga för din produktion.
  Behöver du nykomponerat material – säg bara till.
 • Förstärkning/Förminskning.
  Vill du ha fler än tio personer? Vi har goda kontakter.
  För många? Vi bantar truppen och skickar RÄTT sångare.
 • Koreografi/arrangemang/stageing.
  Huskören gör det enkelt för er och för artisten, och har fixar allt detta om ni vill!

Tag kontakt med Skön Underhållning så får vi rätsida på det!

Luciakören

Luciakören består av sex professionella sångare som lussar runt om Göteborg mellan den 1-15 dec. De sjunger en blandning av de klassiska jul-och luciasångerna och amerikanska carols-sånger!

Succén från i fjol är tillbaka!

Snart är julen här!

Och med den julmust, pepparkakor, advent och lucia. Så varför inte anordna ett luciafirande med en skönsjungande luciakör!

Det blir mörkare, och man vill bara kura ihop hemma och ha det mysigt! På kontoret eller i butiken blir det därför en självklarhet att göra det lite mysigt för de anställda och/eller kunderna.

Luciakören är en professionell kör som lussar runt om Göteborg i slutet på november och december, i synnerhet på Lucia. De sjunger en blandning av de klassiska jul-och luciasångerna och amerikanska carols-sånger.

Om ni bokar in Luciakören så är de hos er ca 20 min och sjunger ca 10 sånger. Ni kan även boka dem för 3 x 10 min under en timme. Som små pop ups.

Perfekt för att få den där mysiga julkänslan när mörkret gör sig påmint utanför fönstret!

Tag kontakt med Skön Underhållning för mer info och bokning.

Carols

Carols sjunger traditionella amerikanska caroling-sånger uppblandat med svenska. Både gammalt och nytt.

Carols är en traditionell caroling-kör, som sjunger både svenska och engelska julsånger. De sjunger a capella, vilket betyder att det enbart är deras röster som skapar fantastisk stämning.

Carols blandar gammalt med nytt, stämningsfullt med komiskt, och får alla som hör dem att längta efter jul och snötäckta kullar. De passar perfekt i köpcentrumet, på julmarknaden, på adventsträffen eller kanske någon annanstans som ni önskar.

Tag kontakt med Skön Underhållning för offert och bokning.

Gosskören

Gosskören är en glädjemaximeringsorganisation som använder körsång som ett skinande svärd i kampen för det perfekta evenemanget. Vi sjunger pop-, rock-, och soullåtar från 60-talet och framåt, varvat med komiska mellansnack.

Gosskören är en erfaren och slipad underhållningsgrupp som genomför 50 gig ett pandemifritt år, både för svensk och internationell publik, inom och utanför Sveriges gränser. Låtarna de framför är energiska och deras uppträdanden fyllda av upptåg och humor, men lämnar även utrymme åt finstämda ballader. Med Gosskören på scen så kan ni räkna med mycket publikinteraktion och publikfrierier.

Vid de flesta framträdanden de gör så äntrar Gosskören scenen och tar över lokalen efter en kort presentation av toastmastern. Med mycket energi och nyttjande av såväl rummet som publiken, så sjunger de 5 – 6 låtar som varvas med humoristiska och stämningsfulla mellansnack. Detta brukar ta ca 20 – 30 minuter i anspråk, allt utifrån era önskemål. De utformar sin show för att den ska passa och vara unik för ert event.

Har du någonting alldeles speciellt i åtanke som du skulle hoppas att vi skulle kunna utföra? Var inte rädd att fråga! Gosskören har tidigare anlitats för en mängd olika upplägg och kan därför bistå både med erfarenhet och idéer som kan lyfta just ert evenemang!

Skicka en bokningsförfrågan här!