Magiker/Ståuppkomiker

Magiker/Ståuppkomiker

Våra magiker kan trolleri. Och de vet hur man trollbinder en publik. Låt er hänföras av dem på ert nästa event eller på bröllopet!

Säg något som skapar kaos i hjärnan mer än trolleri?! Det får vissa att bli rasande detektiver, som bara måste ta reda på hur det går till, medan andra nöjer sig med att bli helt hänförda och förtrollade av magikern. Ett som är säkert är att det är något som nästan alla fascineras av!

Våra magiker kan trolleri. Och de vet hur man trollbinder en publik. De kan komma nära i sin Close up magic, och förbrylla Er med korttrick, rep eller dra pengar ur Era öron. De kan trolla bort tiden under minglet, medan Ni tar Era bröllopsbilder. De kan locka in kunderna i Din monter på mässan, så att Du får dem dit Du vill ha dem.

Våra magiker kan även ställa till med större Middagsshow. Där är det magin, humorn och spelet med publiken som står i centrum.

En magiker från Skön Underhållning funkar även på konferensen eller teambuildingen. Där kan de med hjälp av magi bryta isen, svetsa samman teamet eller på ett lättsamt sätt lösa problem i gruppen. Fråga oss, så berättar vi mer.

En magiker från Skön Underhållning kan stå för en helkväll. Eller en liten del. Välj Ni. Och boka sedan in dem via Skön Underhållning till Ert event eller bröllop.

Samuel Varg

En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs, teambildnings- & inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!

Med över 100 föreställningar i bagaget garanterar Samuel Varg att det levereras en oerhört spännande, ögonöppnande och magisk show.

När Samuel Varg kombinerar sina magiska färdigheter med sin kunskap om utbildning, psykologi och social interaktion blir det som bäst.

Inte bara kan han skriva ”Sveriges enda statligt avlönade magiker” på sin meritlista. Han kan också visa upp en lång historia av nöjda kunder, samarbetspartners och företag som tagit in honom som magisk föreläsare.

Du kanske har sett honom som artist i Talang, som kännare och ifrågasättare av påstådda övernaturliga fenomen i Nyhetsmorgon och Kalla Fakta eller i Debatt. Kanske du redan upplevt honom som magiker på företagsfesten eller som föreläsare om psykologisk manipulation. Oavsett om hans namn är dig känt eller okänt så kommer du aldrig glömma det efter att du sett ”Samuel Varg – Magic Edutainer”!

Boka in honom till företagets kick-off eller teambuilding idag! Vi lovar att det blir magiskt.

Marcus Palm

Marcus Palm har jobbat som yrkesverksam Stand up komiker sedan -97 och invald medlem i Svenska SUCK sedan -98. Har över 1500 uppträdanden bakom sig samt en lång karriär inom både film, tv och teater.

Marcus Palm har jobbat som yrkesverksam Stand up komiker sedan -97 och invald medlem i Svenska SUCK sedan -98. Har över 1500 uppträdanden bakom sig samt en lång karriär inom både film, tv och teater. Medverkat i en rad Tv-serier som t ex. ROBINS Talkshow, Mäklarna, Hjälp och Stockholm Live, samt var en av skaparna och bakom Tv- succén DUBBAT där han också agerade en av lagledarna i komikerpanelen. Länk: Palm i Tv-showen Dubbat!

Han debuterade på vita duken med en av huvudrollerna i thrillern ”Det okända” (2000). Under åren har man också kunnat se honom som headliner på klubbscenerna runt om i landet tillsammans med gräddan av Svensk komikerelit. Senast medverkade han som sketchskådespelare i TV4 bredvid namn som Micke Tornving, Anna Blomberg och Rachel Molin i humorshowen SNN News.

Martin Johansson

Standup komikern Martin en frisk fläkt från Göteborgs-scenen med svart bälte i humor. Han har varit runt flitigt på Sveriges standupscener, bl a anrika Norra Brunn, där han har supportat flera av Sveriges mest namnkunniga standupkomiker.

Martin är en väldigt omtyckt underhållare som kan tex. komma till ditt företagsevent, bröllop, födelsedagsfirande som komiker eller konferencier och han tar gärna ton utanför karaokens skyddsnät.

Som standupkomiker är Martin en frisk fläkt från Göteborg-scenen och med svart bälte i humor far han flitigt runt på Sveriges standupscener, som bla. anrika Norra Brunn. Han har supportat flera av Sveriges mest namnkunniga standupkomiker.

Martins humor kan beskrivas som finurlig när han driver med sig själv om att växa upp som adopterad i Sverige förenat med igenkännande vardagshumor. Hans framtoning är ofta snäll och alltid med glimten i ögat. Med en glad energi på scen och en trygg scennärvaro samt med härlig timing lockar han publiken till många skratt.

Som konferencier, på sin egna standupklubb eller i andra sammanhang, är Martin en säker, välkomnade och flexibel glädjespridare som proffsigt guidar publiken genom evenemanget.

Martin har flera års erfarenhet i underhållningsbranschen och har även gjort revyer, improvisationsteater, allsång, musikquiz samt dessutom varit DJ. Martin kommer gärna förbered och har gärna en dialog med dig för att sy ihop ett trevligt event.

Boka Martin till ert event här.