Våra artister

Showgrupper

Vill Ni att eventet ska spraka så ska Ni ha en showgrupp från Skön Underhållning! Våra showgrupper bjuder upp till dans, rockar loss och får er att dansa på borden. Gör Ert event till årets snackis!

Trubadurer

Våra trubadurer sätter fart på vilket event som helst! Publikfrieri, underhållning, stor repertoar och musikalitet är det som kännetecknar en trubadur från Skön Underhållning!

Körer

Skön Underhållning erbjuder både bakgrundskör till soloartister – Huskören – och körer för t ex lucia och jul – Luciakören.

DJ

DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter Era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka!

Coverband

Få rejält drag på festen med ett coverband från Skön Underhållning! De lirar låtarna Du älskar precis så som de ska låta. Med ett coverband får Ni riktigt bra ös både på och framför scenen.

Duo/Trio/Kvartett

Jazz, boogie woogie, lounge, swing. Dessa grupper kan spela det mesta, och passar in i de flesta sammanhang.

Mingelpianister

Våra pianister skapar trivsam mingelharmoni, eller festligt sväng. Eller varför inte både ock?! De underhåller på bröllop, event, after work, mässor m.m.

Magiker/Ståuppkomiker

Våra magiker kan trolleri. Och de vet hur man trollbinder en publik. Låt er hänföras av dem på ert nästa event eller på bröllopet!

Stråkarrangemang

Gör ert bröllop riktigt stämningsfullt genom att hyra in en stråkkvartett eller violinist!

Skön Nöjesquiz

Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning.