Företagsevent

Sitter Du och planerar ett företagsevent som Du hoppas ska bli årets snackis?

Vi på Skön Underhållning vet hur du kan lösa det!
Här är några exempel på vad vi sysslar med:

Valand 1920

Julmarknad i Nya Hovås

Vi anordnade Jul i Nya hovås 2023, med häst-och vagnturer, träffa tomten, julkör, ansiktsmålning, cirkusskola och mingelmagi. Allt för att barnen skulle ha det riktigt kul. Det blev en härlig julmarknad med utställare från nya Hovås.

The Great Gatsby-fest för ICA Sverige:

På denna fest tog vi in varietégruppen Le Jazz Hots som specialiserar sig på just 1920-talsunderhållning. Mingel med magiker, tre meter långa styltgångare, dansare, akrobater och självklart Mr Gatsby själv, följt av show från scenen och mellan borden och avslut med DJ gjorde detta till ett riktigt lyckat event för ICA Sverige. Självklart kom alla gäster utklädda i tidsenliga kläder! Kanske ha en tävling på jobbet om bästa utklädnad? Annat tema? Läs mer om alla våra showgrupper här.

Promotion för Silja Line under Eurovision:

Sverige stod värd för Eurovision och Silja Line var huvudsponsor. De hade en idé om att en dansgrupp iklädd kaptenskostym skulle skapa buzz på stan och på Globen genom att dyka upp här och där med lite dance-moves. Självklart sa vi på Skön Underhållning, och satte ihop Silja Galaxy Dancers för deras räkning. 2018 var vi med för tredje året, vilket var väldigt roligt. Läs med om samarbetet här.

Nöjesquiz för de tävlingsinriktade:

Smörgåsbaren i Göteborg önskade ha nöjesquiz på sin restaurang under sommaren 2016. Det låter väldigt roligt tyckte vi, och Andreas Skön satte upp quiz varje tisdag i två månader under sommaren. Uteserveringen var full och stämningen var på topp. Skön nöjesquiz har blivit en hit i Göteborg, dyker upp lite här och var. Håll dig uppdaterad här. Quiz går även att bokas till AW för företaget eller till festen.

DJ till alla slags event:

DJs bokar vi in till företagsevent och fester titt som tätt. Våra DJs är etablerade i Göteborg och spelar ute på olika ställen varje helg. Vi löser helheten med ljud & ljus så er fest blir riktigt smashing! Kontakta oss här så fixar vi en DJ till ert event.

Artistbokning till stora event:

Huskören backar upp Helena Paparizou på eventet Mötesplats Norden – 200 år av fred i Kungälv 6 juni 2014. Skön Underhållning hjälper till med allt ifrån bakgrundssångare till brainstorming och projektledning.

Några fler idéer från oss på Skön Underhållning:

  • Företagsfest – Skön Underhållning kan erbjuda coverbandtrubadurerDuo, Trio, Kvartettshowgruppermagiker och DJ! Vi kan även hjälpa er med tema för festen, som funkar med våra artister! Och hittar ni inte det ni vill ha här på sidan, så tveka inte att höra av er, så kanske vi kan lösa exakt det ni vill ha. Vi kan självklart erbjuda helhetslösningar med ljus, ljud, scen och tekniker om det behövs.
  • Pubquiz – Våra trubadurer sätter ihop ett sprakande underhållande quiz för Er!
  • After Work – Bjud kunderna eller de anställda på lite energi efter arbetet i form av After Work med trubadur. Vi kan erbjuda både partytrubadurer och lugnare mingeltrubadurer.
  • Mingel – Starta av eventet med att låta kunderna mingla med varandra till tonerna av en mingelpianist, eller pianist och sångerska. Det gör definitivt att de hamnar i ett godtyckligt sinne och blir mer öppna för affärer!
  • Konferens – Sitter Ni i konferens en hel dag så kan det vara skönt med lite avslappnande musik! Vi löser det!
  • Mässa – Skön Underhållning hjälper Er att sticka ut på mässan med en pianist eller trubadur som underhåller kunderna.

Vi har kontakter med både restauranger och konferenslokaler, och hjälper Er gärna med catering av mat om det skulle behövas!

Kontakta oss så här.

Låt oss hjälpa Er att göra eventet till en lyckad tillställning!