Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

Företag:Privatperson:

*Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

mobiletopimg

Företagsevent

Sitter Du och planerar ett företagsevent som Du hoppas ska bli årets snackis?

Vi på Skön Underhållning vet hur du kan lösa det!
Här är några exempel på vad vi sysslar med:

The Great Gatsby-fest för ICA Sverige:

På denna fest tog vi in varietégruppen Le Jazz Hots som specialiserar sig på just 1920-talsunderhållning. Mingel med magiker, tre meter långa styltgångare, dansare, akrobater och självklart Mr Gatsby själv, följt av show från scenen och mellan borden och avslut med DJ gjorde detta till ett riktigt lyckat event för ICA Sverige. Självklart kom alla gäster utklädda i tidsenliga kläder! Kanske ha en tävling på jobbet om bästa utklädnad? Annat tema? Läs mer om alla våra showgrupper här.

Promotion för Silja Line under Eurovision:

Sverige stod värd för Eurovision och Silja Line var huvudsponsor. De hade en idé om att en dansgrupp iklädd kaptenskostym skulle skapa buzz på stan och på Globen genom att dyka upp här och där med lite dance-moves. Självklart sa vi på Skön Underhållning, och satte ihop Silja Galaxy Dancers för deras räkning. 2018 var vi med för tredje året, vilket var väldigt roligt. Läs med om samarbetet här

Nöjesquiz för de tävlingsinriktade:

DJ till alla slags event:

Artistbokning till stora event:

Smörgåsbaren i Göteborg önskade ha nöjesquiz på sin restaurang under sommaren 2016. Det låter väldigt roligt tyckte vi, och Andreas Skön satte upp quiz varje tisdag i två månader under sommaren. Uteserveringen var full och stämningen var på topp. Skön nöjesquiz har blivit en hit i Göteborg, dyker upp lite här och var. Håll dig uppdaterad härQuiz går även att bokas till AW för företaget eller till festen. 

DJs bokar vi in till företagsevent och fester titt som tätt. Våra DJs är etablerade i Göteborg och spelar ute på olika ställen varje helg. Vi löser helheten med ljud & ljus så er fest blir riktigt smashing! Kontakta oss här så fixar vi en DJ till ert event.

Huskören backar upp Helena Paparizou på eventet Mötesplats Norden – 200 år av fred i Kungälv 6 juni 2014. Skön Underhållning hjälper till med allt ifrån bakgrundssångare till brainstorming och projektledning. 

Några fler idéer från oss på Skön Underhållning:

 • Företagsfest – Skön Underhållning kan erbjuda coverbandtrubadurer, duos, showgrupper, magiker och DJ! Vi kan även hjälpa er med tema för festen, som funkar med våra artister! Och hittar ni inte det ni vill ha här på sidan, så tveka inte att höra av er, så kanske vi kan lösa exakt det ni vill ha. Vi kan självklart erbjuda helhetslösningar med ljus, ljud, scen och tekniker om det behövs.
 • Pubquiz – Våra trubadurer sätter ihop ett sprakande underhållande quiz för Er!
 • After Work – Bjud kunderna eller de anställda på lite energi efter arbetet i form av After Work med trubadur. Vi kan erbjuda både partytrubadurer och lugnare mingeltrubadurer.
 • Mingel – Starta av eventet med att låta kunderna mingla med varandra till tonerna av en mingelpianist, eller pianist och sångerska. Det gör definitivt att de hamnar i ett godtyckligt sinne och blir mer öppna för affärer!
 • Konferens – Sitter Ni i konferens en hel dag så kan det vara skönt med lite avslappnande musik! Vi löser det!
 • Mässa – Skön Underhållning hjälper Er att sticka ut på mässan med en pianist eller trubadur som underhåller kunderna.

Vi har kontakter med både restauranger och konferenslokaler, och hjälper Er gärna med catering av mat om det skulle behövas!

Kontakta oss så här.

Låt oss hjälpa Er att göra eventet till en lyckad tillställning!

Våra artister

 • DJ

  DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

  » Läs mer
 • Skön Nöjesquiz @ NOBA

  Just nu hittar ni Skön nöjesquiz på NOBA Nordic Bar/Gastro och Bee Kök&Bar i Göteborg. Men det går även att boka in till fester och företagsevent. Quizmaster Andreas har svar på allt!

  » Läs mer
 • Luciakören

  Snart är julen här! Och med den julmust, pepparkakor, advent och lucia. Så varför inte anordna ett luciafirande med en skönsjungande luciakör! Det blir mörkare, och man vill bara kura ihop hemma och ha det mysigt! På kontoret eller i butiken blir det därför en självklarhet att göra det lite mysigt för de anställda och/eller kunderna.

  » Läs mer
 • Miss Molly

  En showgrupp med sina rötter i rocken som inte är rädda för att ta ut svängarna via soul, country, burlesque, svensk visa eller det just ni söker. En helkväll från minglet, via allsången till dansen på borden mot småtimmarna – Skräddarsytt för er!

  » Läs mer
 • Lovisa Lindkvist Trio

  Lovisa sjunger jazz med en fantastisk känsla och mognad, och tar sig an standards på ett nytt och spännande sätt!

  » Läs mer