Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

Företag:Privatperson:

*Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

mobiletopimg

Showgrupper

Miss Molly

Miss Molly sjunger rock och rock’n’roll som om det inte fanns någon morgondag. Här får Ni ingen pardon. Det blir rockklassiker hela kvällen! Perfekt för julfesten.
Miss Molly

Smoke Rings Sisters

Vill Ni ha en fest i the Great Gatsbys anda så bör Ni ha Smoke Rings Sisters på scen! De tar Er tillbaka till en tid då festerna hade klass och champagnen flödade.
Smoke Rings Sisters

Stage For You

Showgruppen som tar dig med på en musikresa under kvällen! En fartfylld färgsprakande show som garanterat höjer stämningen samt bjuder på både skratt och härliga minnen!
Stage For You

Le Jazz Hots

Fartfylld jazzdans, cirkusvarieté, Lindy Hop och smäktande sång; inget är dem främmande. Boka detta gäng av vaudevillians från 20-talet.
Le Jazz Hots

Ska Ni ha ett event eller en företagsfest, och funderar på hur Ni ska få det att riktigt smälla?! Showgrupperna från Skön Underhållning får festen att koka, och drar upp hela gänget på fötter till låtarna Ni älskar!

Våra artister

 • DJ

  DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

  » Läs mer
 • Skön Nöjesquiz @ NOBA

  Just nu hittar ni Skön nöjesquiz på NOBA Nordic Bar/Gastro och Bee Kök&Bar i Göteborg. Men det går även att boka in till fester och företagsevent. Quizmaster Andreas har svar på allt!

  » Läs mer
 • Luciakören

  Snart är julen här! Och med den julmust, pepparkakor, advent och lucia. Så varför inte anordna ett luciafirande med en skönsjungande luciakör! Det blir mörkare, och man vill bara kura ihop hemma och ha det mysigt! På kontoret eller i butiken blir det därför en självklarhet att göra det lite mysigt för de anställda och/eller kunderna.

  » Läs mer
 • Miss Molly

  En showgrupp med sina rötter i rocken som inte är rädda för att ta ut svängarna via soul, country, burlesque, svensk visa eller det just ni söker. En helkväll från minglet, via allsången till dansen på borden mot småtimmarna – Skräddarsytt för er!

  » Läs mer
 • Lovisa Lindkvist Trio

  Lovisa sjunger jazz med en fantastisk känsla och mognad, och tar sig an standards på ett nytt och spännande sätt!

  » Läs mer