Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

  Företag:Privatperson:

  *Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

  mobiletopimg

  Showgrupper

  Miss Molly

  Miss Molly sjunger rock och rock’n’roll som om det inte fanns någon morgondag. Här får Ni ingen pardon. Det blir rockklassiker hela kvällen! Perfekt för julfesten.
  Miss Molly

  Smoke Rings Sisters

  Vill Ni ha en fest i the Great Gatsbys anda så bör Ni ha Smoke Rings Sisters på scen! De tar Er tillbaka till en tid då festerna hade klass och champagnen flödade.
  Smoke Rings Sisters

  Stage For You

  Showgruppen som tar dig med på en musikresa under kvällen! En fartfylld färgsprakande show som garanterat höjer stämningen samt bjuder på både skratt och härliga minnen!
  Stage For You

  Le Jazz Hots

  Fartfylld jazzdans, cirkusvarieté, Lindy Hop och smäktande sång; inget är dem främmande. Boka detta gäng av vaudevillians från 20-talet.
  Le Jazz Hots

  Ska Ni ha ett event eller en företagsfest, och funderar på hur Ni ska få det att riktigt smälla?! Showgrupperna från Skön Underhållning får festen att koka, och drar upp hela gänget på fötter till låtarna Ni älskar!

  Våra artister

  • DJ

   DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

   » Läs mer
  • West Coast Comedy Club

   West Coast Comedy Club bokar in stand up på Västkusten!

   » Läs mer
  • Samuel Varg – Magical Edutainer

   En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings– och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!

   » Läs mer
  • NyfikenGul

   NyfikenGul är ett mångsidigt liveband som passar lika bra till en sittande middagspublik som till partyfesten. Samarbetet med en mängd olika artister gör det möjligt att fylla hela kvällen med underhållning oavsett om det är bröllop, företagsevent eller afterbeach.

   » Läs mer
  • Wulfson Quartet

   WQ är en stråkkvartett från Göteborg bestående av 4 professionella musiker som alla har musiken som heltidssysselsättning. Stråkkvartettens medlemmar har alla högre musikutbildning från musikhögskolor såväl i Sverige som utomlands.

   » Läs mer
  • Skön Nöjesquiz

   Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning. Andreas sjunger oftast live under sina quiz, och har stor variation när det kommer till frågor och låtar. Temaquiz är specialiteten, och roliga happenings och underhållande shownummer står alltid på agendan.

   » Läs mer