Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

Företag:Privatperson:

*Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

mobiletopimg

Skön Nöjesquiz

Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning. Andreas sjunger oftast live under sina quiz, och har stor variation när det kommer till frågor och låtar. Temaquiz är specialiteten, och roliga happenings och underhållande shownummer står alltid på agendan.

Skön Nöjesquiz kommer till Olskroken!

Den 5e februari är det premiär för Skön Nöjesquiz på Lilla Restaurangen i Olskroken. Det kommer fortsättningsvis bli quiz där varannan vecka (jämn vecka), och quizmaster Andreas Skön sätter stämningen med livesång, kluriga frågor, fina priser och massor av skön underhållning. Som vanligt pågår det mellan 19.00-21.00, och ni får hemskt gärna boka bord via Lilla Restaurangens hemsida, eller på tel 031–21 14 04.

Tema på premiären – 80talet

19 feb – Sverige-quizen

4 mars – 70tals-quizen

18 mars – Göteborgs-quizen

1 april – allmänbildnings-quizen

15 april – Frank Sinatra-quizen

29 april – Från Wimbledon till Wembley-quizen

13 maj – Eurovision-quizen

27 maj – Rock’n’roll-quizen

10 juni – 90tals-quizen

24 juni – sommar-quizen

Välkomna!

Skön Nöjesquiz fortsätter göra succé på NOBA!

Varannan onsdag (udda veckor) hittar ni Skön Nöjesquiz på NOBA Nordric Bar/Gastro i Vasastan. Som vanligt kommer quizmaster Andreas Skön ha förberett med ett riktigt kul nöjesquiz för kvällen! Det kommer bjudas på livesång, kluriga frågor, riktigt fina priser (1a 1000:-, 2a 500:- presentkort) och som vanligt skön underhållning! Det är 30 frågor, och pågår mellan 19.00-21.00. Boka gärna bord för mat (nämn då att ni vill quizza) på NOBAs hemsida.

Aktuella teman våren 2020:

26 feb –  Mello-quizen

11 mars – TV/Brädspels-quizen

25 mars – James Bond-quizen

8 april – 90s-quizen

22 april – 00-quizen

6 maj – Göteborgs-quizen

20 maj – how i met your mother-quizen

3 juni – Sverige-quizen

17 juni – Håkan Hellström-quizen

1 juli – Sommarplågor

Välkomna!

Skön Nöjesquiz på Bee Bar.

Nöjesquizen på Bee Bar. tar en liten paus för tillfället, för att återkomma med full kraft senare i vår. Exakt datum återkommer. Dock kan ni redan ni boka in torsdagen den 4e juni, då det blir ett roligt quiz under Pride-veckan. Välkomna!

 

Skön Nöjesquiz och Andreas Skön som quizmaster (nöjesquiz, musikquiz, allmänquiz, sportquiz m.m.) går självklart även att boka in till företag, och passar utmärkt för AW på kontoret, eller som komplement på festen. Välkomna att kontakta oss för offert och bokning!

 

 for all the news!

Våra artister

 • DJ

  DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

  » Läs mer
 • Samuel Varg – Magical Edutainer

  En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings– och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!

  » Läs mer
 • NyfikenGul

  NyfikenGul är ett mångsidigt liveband som passar lika bra till en sittande middagspublik som till partyfesten. Samarbetet med en mängd olika artister gör det möjligt att fylla hela kvällen med underhållning oavsett om det är bröllop, företagsevent eller afterbeach.

  » Läs mer
 • Wulfson Quartet

  WQ är en stråkkvartett från Göteborg bestående av 4 professionella musiker som alla har musiken som heltidssysselsättning. Stråkkvartettens medlemmar har alla högre musikutbildning från musikhögskolor såväl i Sverige som utomlands.

  » Läs mer
 • Skön Nöjesquiz

  Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning. Andreas sjunger oftast live under sina quiz, och har stor variation när det kommer till frågor och låtar. Temaquiz är specialiteten, och roliga happenings och underhållande shownummer står alltid på agendan.

  » Läs mer