Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

  Företag:Privatperson:

  *Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

  mobiletopimg

  Skön Nöjesquiz

  Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning. Andreas sjunger oftast live under sina quiz, och har stor variation när det kommer till frågor och låtar. Temaquiz är specialiteten, och roliga happenings och underhållande shownummer står alltid på agendan.

  Skön Nöjesquiz åter tillbaka på NOBA!

  Varannan onsdag (jämna veckor) hittar ni Skön Nöjesquiz på NOBA Nordric Bar/Gastro i Vasastan. Som vanligt kommer quizmaster Andreas Skön ha förberett med ett riktigt kul nöjesquiz för kvällen!

  Det kommer bjudas på livesång, kluriga frågor, riktigt fina priser (1a 500:-, 2a 250:-, 3e 100:- presentkort) och som vanligt skön underhållning! Det är 30 frågor, och pågår mellan 19.00-21.00.

  Boka gärna bord för mat (nämn då att ni vill quizza) på NOBAs hemsida.

  Aktuella teman hösten 2020:

  16 september – DISNEY+ -quizen 

  30 september – 80tals-rullar

  14 oktober – HIMYM

  28 oktober – Halloween-quizen

  11 november – 90tals-rullar

  25 november – Friends

  9 december – Harry Potter

   Välkomna!

   

  Skön Nöjesquiz kommer hem till dig!

  På grund av Covid-19 och den rådande situationen i landet och världen, så pausas hälften av våra quiz ute på restaurangerna. Det är såklart väldigt tråkigt att vi inte kan mötas upp och quizza tillsammans i samma utsträckning.

  MEN, det innebär inte att vi slutar quizza. Nej, för kan inte ni komma till oss, så får vi komma till er. Hur? Jo, via internet såklart. LiveStream-quiz är svaret. Vi kommer sätta ihop en rolig quiz, som ni kan följa via vår Facebook-kanal, Skön Nöjesquiz. Det blir som vanligt livemusik (sort of), kluriga frågor, fina priser och skön underhållning.

  Här på hemsidan kan ni fylla i ett formulär med alla svar, som ni sedan skickar in till oss. I slutet av kvällen dras ett vinnande lag.

  Vi gör detta helt gratis, för vi tycker om att quizza med er. Men, det finns en möjlighet att Swisha ett bidrag till er quizmaster på nr 0708965973 (märk med “Gåva”).

  LiveStream-quizen, varje onsdag kl 20.00. Streamen börjar 19.40, så allt är klart inför quiz-start.

  Teman:

  Onsdag 9 september – Harry Potter

  Onsdag 23 september – Fantasy

  Onsdag 7 oktober – Musikal

  Onsdag 21 oktober – High School 

  Onsdag 4 november – Vampire

  Onsdag 18 november – Simpsons

  Onsdag 2 december – Star Wars

  Onsdag 16 december – Julavslutning

  LiveStream-quizen går även att boka för företag. Kontakta oss så berättar vi mer.

  Vi ses i cyber space!

   

  Skön Nöjesquiz kommer till Olskroken! PAUS tills vidare pga COVID-19

  Den 5e februari är det premiär för Skön Nöjesquiz på Lilla Restaurangen i Olskroken. Det kommer fortsättningsvis bli quiz där varannan vecka (jämn vecka), och quizmaster Andreas Skön sätter stämningen med livesång, kluriga frågor, fina priser och massor av skön underhållning. Som vanligt pågår det mellan 19.00-21.00, och ni får hemskt gärna boka bord via Lilla Restaurangens hemsida, eller på tel 031–21 14 04.

   

  Skön Nöjesquiz och Andreas Skön som quizmaster (nöjesquiz, musikquiz, allmänquiz, sportquiz m.m.) går självklart även att boka in till företag, och passar utmärkt för AW på kontoret, eller som komplement på festen.

  Välkomna att kontakta oss för offert och bokning!

   

     for all the news!

  Våra artister

  • DJ

   DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

   » Läs mer
  • Samuel Varg – Magical Edutainer

   En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings– och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!

   » Läs mer
  • NyfikenGul

   NyfikenGul är ett mångsidigt liveband som passar lika bra till en sittande middagspublik som till partyfesten. Samarbetet med en mängd olika artister gör det möjligt att fylla hela kvällen med underhållning oavsett om det är bröllop, företagsevent eller afterbeach.

   » Läs mer
  • Wulfson Quartet

   WQ är en stråkkvartett från Göteborg bestående av 4 professionella musiker som alla har musiken som heltidssysselsättning. Stråkkvartettens medlemmar har alla högre musikutbildning från musikhögskolor såväl i Sverige som utomlands.

   » Läs mer
  • Skön Nöjesquiz

   Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning. Andreas sjunger oftast live under sina quiz, och har stor variation när det kommer till frågor och låtar. Temaquiz är specialiteten, och roliga happenings och underhållande shownummer står alltid på agendan.

   » Läs mer