Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

Företag:Privatperson:

*Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

mobiletopimg

Skön Nöjesquiz

Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning. Andreas sjunger oftast live under sina quiz, och har stor variation när det kommer till frågor och låtar. Temaquiz är specialiteten, och roliga happenings och underhållande shownummer står alltid på agendan.

Skön Nöjesquiz kommer till Vasastan!

Varannan onsdag (udda veckor) hittar ni Skön Nöjesquiz på NOBA Nordric Bar/Gastro i Vasastan. Som vanligt kommer quizmaster Andreas Skön ha förberett med ett riktigt kul nöjesquiz för kvällen! Det kommer bjudas på livesång, kluriga frågor, riktigt fina priser (1a 1000:-, 2a 500:- presentkort) och som vanligt skön underhållning! Det är 30 frågor, och pågår mellan 19.00-21.00. Boka gärna bord för mat (nämn då att ni vill quizza) på NOBAs hemsida.

Aktuella teman:

9e okt – Back to School (allmänbildning)

23e okt – Movie Music Madness (filmmusik)

6e nov – Harry Potter

20e nov – 80-Tal

4e dec – Disney

18e dec – Star Wars

Välkomna!

Skön Nöjesquiz på Bee Bar.

Varje söndag hittar ni Skön Nöjesquiz på Bee bar vid Kungstorget. En gång i månaden kommer quizmaster Andreas Skön ha förberett med ett riktigt kul nöjesquiz för kvällen! Det kommer bjudas på livesång, kluriga frågor, fina priser och som vanligt skön underhållning! Det är 30 frågor, och pågår mellan 19.00 och 21.00. Boka gärna bord för mat (nämn då att ni vill quizza) på Bee Bars hemsida.

Aktuella teman:

3e nov – Superstars

8e dec – God jul

Välkomna!

Skön Nöjesquiz och Andreas Skön som quizmaster (allmänquiz, sportquiz m.m.) går självklart även att boka in till företag, och passar utmärkt för AW på kontoret, eller som komplement på festen. Välkomna att kontakta oss för offert och bokning!

 

 for all the news!

Våra artister

 • DJ

  DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

  » Läs mer
 • Skön Nöjesquiz @ NOBA

  Just nu hittar ni Skön nöjesquiz på NOBA Nordic Bar/Gastro och Bee Kök&Bar i Göteborg. Men det går även att boka in till fester och företagsevent. Quizmaster Andreas har svar på allt!

  » Läs mer
 • Luciakören

  Snart är julen här! Och med den julmust, pepparkakor, advent och lucia. Så varför inte anordna ett luciafirande med en skönsjungande luciakör! Det blir mörkare, och man vill bara kura ihop hemma och ha det mysigt! På kontoret eller i butiken blir det därför en självklarhet att göra det lite mysigt för de anställda och/eller kunderna.

  » Läs mer
 • Miss Molly

  En showgrupp med sina rötter i rocken som inte är rädda för att ta ut svängarna via soul, country, burlesque, svensk visa eller det just ni söker. En helkväll från minglet, via allsången till dansen på borden mot småtimmarna – Skräddarsytt för er!

  » Läs mer
 • Lovisa Lindkvist Trio

  Lovisa sjunger jazz med en fantastisk känsla och mognad, och tar sig an standards på ett nytt och spännande sätt!

  » Läs mer