Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

  Företag:Privatperson:

  *Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

  mobiletopimg

  Coverband

  All Covered

  Detta tremannaband träffades på Musicians Institute i Hollywood 2013, och bestämde sig för att starta ett coverband med drag. Det blev All Covered!

  All Covered

  Remind

  All 80-talsnostalgi du kan mäkta med under en kväll! Här blir det party!

  Remind

  Nyfiken Gul

  Stort, smått, rockigt, ösigt, nedtonat. Nyfiken Gul kommer i alla former och storlekar, men ändå alltid på samma sätt: Jäkligt bra!

  Nyfiken Gul

  The Busy Road

  The Busy Road specialiserar sig på att underhålla på alla slags fester, bröllop, företagsevent, dop, mässor, restauranger m.m.

  The Busy Road

  Soldier

  Soldier är ett coverband från västkusten som lever på och för musiken. De kan spela i konstellation om fyra eller fem personer.

  Soldier

  Just nu

  JUST NU är Sveriges enda Tomas Ledin Tributeband.
  Perfekt för sommarfesten!

  Just nu

  Band of Five

  Med Rampatopaz får ni det bästa från 60-70 och 80talet!
  Det blir en kväll som kommer leva kvar lika länge som musiken.

  Rampatopaz

  Band of Five

  Band Of Five är coverbandet som lyfter festen och fyller dansgolvet. Med allt från odödliga klassiker till de senaste hitsen skapar de fantastisk partystämning. De utgår från Stockholm.

  Band Of Five

  Saturday Knights

  Saturday Knights är coverbandet som gör rockshow av radiohits, från Abba till Avicii!

  Saturday Knights

  Våra artister

  • DJ

   DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

   » Läs mer
  • West Coast Comedy Club

   West Coast Comedy Club bokar in stand up på Västkusten!

   » Läs mer
  • Samuel Varg – Magical Edutainer

   En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings– och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!

   » Läs mer
  • NyfikenGul

   NyfikenGul är ett mångsidigt liveband som passar lika bra till en sittande middagspublik som till partyfesten. Samarbetet med en mängd olika artister gör det möjligt att fylla hela kvällen med underhållning oavsett om det är bröllop, företagsevent eller afterbeach.

   » Läs mer
  • Wulfson Quartet

   WQ är en stråkkvartett från Göteborg bestående av 4 professionella musiker som alla har musiken som heltidssysselsättning. Stråkkvartettens medlemmar har alla högre musikutbildning från musikhögskolor såväl i Sverige som utomlands.

   » Läs mer
  • Skön Nöjesquiz

   Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning. Andreas sjunger oftast live under sina quiz, och har stor variation när det kommer till frågor och låtar. Temaquiz är specialiteten, och roliga happenings och underhållande shownummer står alltid på agendan.

   » Läs mer