Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

Företag:Privatperson:

*Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

mobiletopimg

Coverband

All Covered

Detta tremannaband träffades på Musicians Institute i Hollywood 2013, och bestämde sig för att starta ett coverband med drag. Det blev All Covered!
All Covered

Remind

All 80-talsnostalgi du kan mäkta med under en kväll! Här blir det party!
Remind

Nyfiken Gul

Stort, smått, rockigt, ösigt, nedtonat. Nyfiken Gul kommer i alla former och storlekar, men ändå alltid på samma sätt: Jäkligt bra!
Nyfiken Gul

The Busy Road

The Busy Road specialiserar sig på att underhålla på alla slags fester, bröllop, företagsevent, dop, mässor, restauranger m.m.
The Busy Road

Souldier

Soldier är ett coverband från västkusten som lever på och för musiken. De kan spela i konstellation om fyra eller fem personer.
Souldier

Just nu

JUST NU är Sveriges enda Tomas Ledin Tributeband.
Perfekt för sommarfesten!

Just nu

Rampatopaz

Med Rampatopaz får ni det bästa från 60-70 och 80talet!
Det blir en kväll som kommer leva kvar lika länge som musiken.
Rampatopaz

Våra artister

 • DJ

  DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

  » Läs mer
 • Skön Nöjesquiz @ NOBA

  Just nu hittar ni Skön nöjesquiz på NOBA Nordic Bar/Gastro och Bee Kök&Bar i Göteborg. Men det går även att boka in till fester och företagsevent. Quizmaster Andreas har svar på allt!

  » Läs mer
 • Luciakören

  Snart är julen här! Och med den julmust, pepparkakor, advent och lucia. Så varför inte anordna ett luciafirande med en skönsjungande luciakör! Det blir mörkare, och man vill bara kura ihop hemma och ha det mysigt! På kontoret eller i butiken blir det därför en självklarhet att göra det lite mysigt för de anställda och/eller kunderna.

  » Läs mer
 • Miss Molly

  En showgrupp med sina rötter i rocken som inte är rädda för att ta ut svängarna via soul, country, burlesque, svensk visa eller det just ni söker. En helkväll från minglet, via allsången till dansen på borden mot småtimmarna – Skräddarsytt för er!

  » Läs mer
 • Lovisa Lindkvist Trio

  Lovisa sjunger jazz med en fantastisk känsla och mognad, och tar sig an standards på ett nytt och spännande sätt!

  » Läs mer