Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

  Företag:Privatperson:

  *Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

  mobiletopimg

  Magiker/Ståuppkomiker

  Samuel Varg

  En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings- och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!
  Samuel Varg

  Marcus Palm

  Marcus Palm har jobbat som yrkesverksam Stand up komiker sedan -97 och invald medlem i Svenska SUCK sedan -98. Har över 1500 uppträdanden bakom sig samt en lång karriär inom både film, tv och teater.
  Marcus Palm

  Martin Johansson

  Standup komikern Martin en frisk fläkt från Göteborgs-scenen med svart bälte i humor. Han har varit runt flitigt på Sveriges standupscener, bl a anrika Norra Brunn, där han har supportat flera av Sveriges mest namnkunniga standupkomiker.

  Martin Johansson

  Säg något som skapar kaos i hjärnan mer än trolleri?! Det får vissa att bli rasande detektiver, som bara måste ta reda på hur det går till, medan andra nöjer sig med att bli helt hänförda och förtrollade av magikern. Ett som är säkert är att det är något som nästan alla fascineras av!

  Våra magiker kan trolleri. Och de vet hur man trollbinder en publik. De kan komma nära i sin Close up magic, och förbrylla Er med korttrick, rep eller dra pengar ur Era öron. De kan trolla bort tiden under minglet, medan Ni tar Era bröllopsbilder. De kan locka in kunderna i Din monter på mässan, så att Du får dem dit Du vill ha dem.

  Våra magiker kan även ställa till med större Middagsshow. Där är det magin, humorn och spelet med publiken som står i centrum.

  En magiker från Skön Underhållning funkar även på konferensen eller teambuildingen. Där kan de med hjälp av magi bryta isen, svetsa samman teamet eller på ett lättsamt sätt lösa problem i gruppen. Fråga oss, så berättar vi mer.

  En magiker från Skön Underhållning kan stå för en helkväll. Eller en liten del. Välj Ni. Och boka sedan in dem via Skön Underhållning till Ert event eller bröllop.

  Våra artister

  • DJ

   DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

   » Läs mer
  • West Coast Comedy Club

   West Coast Comedy Club bokar in stand up på Västkusten!

   » Läs mer
  • Samuel Varg – Magical Edutainer

   En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings– och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!

   » Läs mer
  • NyfikenGul

   NyfikenGul är ett mångsidigt liveband som passar lika bra till en sittande middagspublik som till partyfesten. Samarbetet med en mängd olika artister gör det möjligt att fylla hela kvällen med underhållning oavsett om det är bröllop, företagsevent eller afterbeach.

   » Läs mer
  • Wulfson Quartet

   WQ är en stråkkvartett från Göteborg bestående av 4 professionella musiker som alla har musiken som heltidssysselsättning. Stråkkvartettens medlemmar har alla högre musikutbildning från musikhögskolor såväl i Sverige som utomlands.

   » Läs mer
  • Skön Nöjesquiz

   Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning. Andreas sjunger oftast live under sina quiz, och har stor variation när det kommer till frågor och låtar. Temaquiz är specialiteten, och roliga happenings och underhållande shownummer står alltid på agendan.

   » Läs mer