Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

Företag:Privatperson:

*Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

mobiletopimg

Magiker/Ståuppkomiker

Samuel Varg

En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings- och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!
Samuel Varg

Marcus Palm

Marcus Palm har jobbat som yrkesverksam Stand up komiker sedan -97 och invald medlem i Svenska SUCK sedan -98. Har över 1500 uppträdanden bakom sig samt en lång karriär inom både film, tv och teater.
Marcus Palm

Säg något som skapar kaos i hjärnan mer än trolleri?! Det får vissa att bli rasande detektiver, som bara måste ta reda på hur det går till, medan andra nöjer sig med att bli helt hänförda och förtrollade av magikern. Ett som är säkert är att det är något som nästan alla fascineras av!

Våra magiker kan trolleri. Och de vet hur man trollbinder en publik. De kan komma nära i sin Close up magic, och förbrylla Er med korttrick, rep eller dra pengar ur Era öron. De kan trolla bort tiden under minglet, medan Ni tar Era bröllopsbilder. De kan locka in kunderna i Din monter på mässan, så att Du får dem dit Du vill ha dem.

Våra magiker kan även ställa till med större Middagsshow. Där är det magin, humorn och spelet med publiken som står i centrum.

En magiker från Skön Underhållning funkar även på konferensen eller teambuildingen. Där kan de med hjälp av magi bryta isen, svetsa samman teamet eller på ett lättsamt sätt lösa problem i gruppen. Fråga oss, så berättar vi mer.

En magiker från Skön Underhållning kan stå för en helkväll. Eller en liten del. Välj Ni. Och boka sedan in dem via Skön Underhållning till Ert event eller bröllop.

Våra artister

 • DJ

  DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

  » Läs mer
 • Skön Nöjesquiz @ NOBA

  Just nu hittar ni Skön nöjesquiz på NOBA Nordic Bar/Gastro och Bee Kök&Bar i Göteborg. Men det går även att boka in till fester och företagsevent. Quizmaster Andreas har svar på allt!

  » Läs mer
 • Luciakören

  Snart är julen här! Och med den julmust, pepparkakor, advent och lucia. Så varför inte anordna ett luciafirande med en skönsjungande luciakör! Det blir mörkare, och man vill bara kura ihop hemma och ha det mysigt! På kontoret eller i butiken blir det därför en självklarhet att göra det lite mysigt för de anställda och/eller kunderna.

  » Läs mer
 • Miss Molly

  En showgrupp med sina rötter i rocken som inte är rädda för att ta ut svängarna via soul, country, burlesque, svensk visa eller det just ni söker. En helkväll från minglet, via allsången till dansen på borden mot småtimmarna – Skräddarsytt för er!

  » Läs mer
 • Lovisa Lindkvist Trio

  Lovisa sjunger jazz med en fantastisk känsla och mognad, och tar sig an standards på ett nytt och spännande sätt!

  » Läs mer