Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

  Företag:Privatperson:

  *Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

  mobiletopimg

  Oakleys julshow är tillbaka!

  Årets “Oakleys”-julshow – Welcome to Burlesque – hittar ni på Bellmans Salonger!

  Skön Underhållning är återigen med och producerar läcker show för Oakleys (boka här), och koreograf Andreas Skön börjar repa stenhårt med att drilla året artister om två veckor, så att de kan leverera allt som ska rymmas inom nya showen, Welcome to Burlesque.

  Skön Underhållning samarbetar i denna produktion med Gala Entertainment, ett företag som producerar show runt om i Sverige och utomlands. Tillsammans har de gjort flera shower, bl a för Valand nattklubb, Ullevi Lounge och Oakleys.

  I år bjuder Oakleys in till “Welcome to Burlesque”. Följ med på en musikresa från förr till nu med en show som kommer få alla dina sinnen att förföras . Du välkomnas in i en atmosfär som liknas en rökig bakgata i Paris där mystiken tar dig tillbaka i tiden , till Moulin Rouge där allt stannar och underhållningen sätts i fokus . Akrobatik , sång, skådespel, cirkus, kostym är några av sakerna som bjuds när Oakleys välkomnar er till ”sin” värld . Du ska bara luta dig tillbaka och njuta.

  Premär den 16 November 2021!

  Julbordspriser

  Julbord Onsdag -Torsdag: 845 kr inkl moms Kl 19:00 – Sena kvällen

  Julbord Fredag-Lördag: 895 kr inkl moms Kl 19:00 – Sena kvällen

  Mellansittnining Lördag: 655 kr inkl moms Kl 14:00 – 17:00

  Boka här. Gör det nu direkt!

  Våra artister

  • DJ

   DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

   » Läs mer
  • West Coast Comedy Club

   West Coast Comedy Club bokar in stand up på Västkusten!

   » Läs mer
  • Samuel Varg – Magical Edutainer

   En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings– och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!

   » Läs mer
  • NyfikenGul

   NyfikenGul är ett mångsidigt liveband som passar lika bra till en sittande middagspublik som till partyfesten. Samarbetet med en mängd olika artister gör det möjligt att fylla hela kvällen med underhållning oavsett om det är bröllop, företagsevent eller afterbeach.

   » Läs mer
  • Wulfson Quartet

   WQ är en stråkkvartett från Göteborg bestående av 4 professionella musiker som alla har musiken som heltidssysselsättning. Stråkkvartettens medlemmar har alla högre musikutbildning från musikhögskolor såväl i Sverige som utomlands.

   » Läs mer
  • Skön Nöjesquiz

   Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning. Andreas sjunger oftast live under sina quiz, och har stor variation när det kommer till frågor och låtar. Temaquiz är specialiteten, och roliga happenings och underhållande shownummer står alltid på agendan.

   » Läs mer