Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

  Företag:Privatperson:

  *Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

  mobiletopimg

  Trubadurer

  Nikke Karlsson

  Niklas Karlsson har turnerat världen över som sångare, gitarrist och dansare. Tillsammans med showgruppen Jeerk har de varit utanför Sveriges gränser vid flertalet tillfällen.
  Nikke Karlsson

  Douglas Georgsson

  Med gitarren i hand och guld i strupen, lyckas Douglas trollbinda sin publik till max! Så vill du ha en riktigt bra underhållare på G, ja då ska du spana in Douglas!
  Douglas Georgsson

  The Busy Road

  När The Busy Road står på scen slutar det inte sällan med allsång och dans, men de passar lika bra i finstämda miljöer som vid mingel/lounge.
  The Busy Road

  Tom Raspertin

  Tom spelar aukustisk gitarr, munspel och sjunger och berättar anekdoter som lockar till skratt. Repertoaren består av, förutom egna sånger ofta med heta latinorytmer, allt möjligt från irländskt, Cornelis, Dylan, ballader, men även Creedence, rock och blues.
  Tom Raspertin

  Elie Bauduin

  Elie Bauduin är en singer/songwriter och trubadur ifrån Göteborg med utomordentliga gitarrspel och fantastiska röst. Han är en fri själ som lever för musiken, och har varit runt världen och spelat både sin musik och andras.
  Elie Bauduin

  Andreas Skön

  Andreas är trubaduren som specialiserar sig på svensk musik, visor, folkrock, dansband och schlagers! När han spelar så finns det alltid en stor chans att det blir allsång, och Ni hittar snart Er favorit i repertoaren. Om inte, be om den!
  Andreas Skön

  Vilka är dina favoritband? The Beatles, Queen eller Broder Daniel? Eller lyssnar du hellre på schlager och Carola? Varför inte både och!?

  Våra trubadurer sätter fart på vilken tillställning som helst! Publikfrieri, underhållning, stor repertoar och musikalitet är det som kännetecknar en trubadur från Skön Underhållning!

  Så vare sig det är för företagseventet eller födelsedagsfesten, så löser vi en riktigt skön trubadur!

  Våra artister

  • DJ

   DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

   » Läs mer
  • West Coast Comedy Club

   West Coast Comedy Club bokar in stand up på Västkusten!

   » Läs mer
  • Samuel Varg – Magical Edutainer

   En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings– och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!

   » Läs mer
  • NyfikenGul

   NyfikenGul är ett mångsidigt liveband som passar lika bra till en sittande middagspublik som till partyfesten. Samarbetet med en mängd olika artister gör det möjligt att fylla hela kvällen med underhållning oavsett om det är bröllop, företagsevent eller afterbeach.

   » Läs mer
  • Wulfson Quartet

   WQ är en stråkkvartett från Göteborg bestående av 4 professionella musiker som alla har musiken som heltidssysselsättning. Stråkkvartettens medlemmar har alla högre musikutbildning från musikhögskolor såväl i Sverige som utomlands.

   » Läs mer
  • Skön Nöjesquiz

   Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning. Andreas sjunger oftast live under sina quiz, och har stor variation när det kommer till frågor och låtar. Temaquiz är specialiteten, och roliga happenings och underhållande shownummer står alltid på agendan.

   » Läs mer