Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

Företag:Privatperson:

*Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

mobiletopimg

Trubadurer

Nikke Karlsson

Niklas Karlsson har turnerat världen över som sångare, gitarrist och dansare. Tillsammans med showgruppen Jeerk har de varit utanför Sveriges gränser vid flertalet tillfällen.
Nikke Karlsson

Douglas Georgsson

Med gitarren i hand och guld i strupen, lyckas Douglas trollbinda sin publik till max! Så vill du ha en riktigt bra underhållare på G, ja då ska du spana in Douglas!
Douglas Georgsson

The Busy Road

När The Busy Road står på scen slutar det inte sällan med allsång och dans, men de passar lika bra i finstämda miljöer som vid mingel/lounge.
The Busy Road

Tom Raspertin

Tom spelar aukustisk gitarr, munspel och sjunger och berättar anekdoter som lockar till skratt. Repertoaren består av, förutom egna sånger ofta med heta latinorytmer, allt möjligt från irländskt, Cornelis, Dylan, ballader, men även Creedence, rock och blues.
Tom Raspertin

Elie Bauduin

Elie Bauduin är en singer/songwriter och trubadur ifrån Göteborg med utomordentliga gitarrspel och fantastiska röst. Han är en fri själ som lever för musiken, och har varit runt världen och spelat både sin musik och andras.
Elie Bauduin

Andreas Skön

Andreas är trubaduren som specialiserar sig på svensk musik, visor, folkrock, dansband och schlagers! När han spelar så finns det alltid en stor chans att det blir allsång, och Ni hittar snart Er favorit i repertoaren. Om inte, be om den!
Andreas Skön

Vilka är dina favoritband? The Beatles, Queen eller Broder Daniel? Eller lyssnar du hellre på schlager och Carola? Varför inte både och!?

Våra trubadurer sätter fart på vilken tillställning som helst! Publikfrieri, underhållning, stor repertoar och musikalitet är det som kännetecknar en trubadur från Skön Underhållning!

Så vare sig det är för företagseventet eller födelsedagsfesten, så löser vi en riktigt skön trubadur!

Våra artister

 • DJ

  DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

  » Läs mer
 • Skön Nöjesquiz @ NOBA

  Just nu hittar ni Skön nöjesquiz på NOBA Nordic Bar/Gastro och Bee Kök&Bar i Göteborg. Men det går även att boka in till fester och företagsevent. Quizmaster Andreas har svar på allt!

  » Läs mer
 • Luciakören

  Snart är julen här! Och med den julmust, pepparkakor, advent och lucia. Så varför inte anordna ett luciafirande med en skönsjungande luciakör! Det blir mörkare, och man vill bara kura ihop hemma och ha det mysigt! På kontoret eller i butiken blir det därför en självklarhet att göra det lite mysigt för de anställda och/eller kunderna.

  » Läs mer
 • Miss Molly

  En showgrupp med sina rötter i rocken som inte är rädda för att ta ut svängarna via soul, country, burlesque, svensk visa eller det just ni söker. En helkväll från minglet, via allsången till dansen på borden mot småtimmarna – Skräddarsytt för er!

  » Läs mer
 • Lovisa Lindkvist Trio

  Lovisa sjunger jazz med en fantastisk känsla och mognad, och tar sig an standards på ett nytt och spännande sätt!

  » Läs mer