Skicka in din förfrågan, så återkommer vi så snart vi fått det.

Beskriv ditt arrangemang så tydligt som möjligt. Ange gärna detaljer som plats, antal gäster, datum och typ av arrangemang. Tack!

  Företag:Privatperson:

  *Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

  mobiletopimg

  Skön Nöjesquiz @ NOBA


  Skön Nöjesquiz åter tillbaka på NOBA!

  Onsdagar och lördagar hittar ni Skön Nöjesquiz på NOBA Nordric Bar/Gastro i Vasastan. Som vanligt kommer quizmaster Andreas ha förberett med ett riktigt kul nöjesquiz för kvällen!

  Det kommer bjudas på kluriga frågor, riktigt fina priser (1a 500:-, 2a 250:-, 3e 100:- presentkort) och som vanligt skön underhållning! Det är 30 frågor, och tar ca 2 timmar. På onsdagar mellan 18.00-20.00 och lördagar 17.00-19.00.

  Boka gärna bord innan (nämn då att ni vill quizza) på NOBAs hemsida eller direkt på telefon 031-133854. NOBA behöver all stöttning de kan få, så beställa gärna mat och dryck till quizen.

  Aktuella teman våren 2021 (med reservation för eventuella ändringar):

  17 febHarry Potter

  19 febFriends

  24 feb – 90tals-rullar

  27 febÅrskrönika 2020

  3 marsAstrid Lindgrens sagor

  6 mars – 10-talet

  10 marsSport

  20 mars – Mello

  24 marsDisney

  27 marsSå mycket bättre!

  31 mars90s

  7 april – 70s

  10 april – Vampyrer

  14 april – Allmänbildning

  17 april – USA

  21 april – Sex & the City

  24 april – 80s

  28 april – Simpsons

  1a maj – Sport

  5 maj – Star Wars

  8 maj – Marvels Avengers

  12 maj – Back to High School

  15 maj – Engelskt

  19 maj – Musikal

  22 maj – Göteborg

  26 maj – Fantasy

  29 maj – Killinggänget

  2 juni – Trilogi

  5 juni – Svenskt

  9 juni – SCI-FI

  16 juni – Hårdrock

  23 juni – Sommar

  Välkomna!

   

  Skön Nöjesquiz och Andreas Skön som quizmaster (nöjesquiz, musikquiz, allmänquiz, sportquiz m.m.) går självklart även att boka in till företag, och passar utmärkt för AW på kontoret, eller som komplement på festen. Välkomna att kontakta oss för offert och bokning! Läs mer här.

   

   for all the news!

  Våra artister

  • DJ

   DJ:s är hett igen! Tack vare Avicii, Swedish House Mafia och Tiesto. En DJ från Skön Underhållning lägger upp en spellista efter era önskemål. Så varför inte hyra in en DJ som får dansgolvet att koka?!

   » Läs mer
  • Samuel Varg – Magical Edutainer

   En mycket gladare och mer upplyst publik. Det garanteras när Samuel Varg kommer till Ert Event. Med fokus på kick-offs eller teambildnings– och inspirationsdagar erbjuds en unik föreställning!

   » Läs mer
  • NyfikenGul

   NyfikenGul är ett mångsidigt liveband som passar lika bra till en sittande middagspublik som till partyfesten. Samarbetet med en mängd olika artister gör det möjligt att fylla hela kvällen med underhållning oavsett om det är bröllop, företagsevent eller afterbeach.

   » Läs mer
  • Wulfson Quartet

   WQ är en stråkkvartett från Göteborg bestående av 4 professionella musiker som alla har musiken som heltidssysselsättning. Stråkkvartettens medlemmar har alla högre musikutbildning från musikhögskolor såväl i Sverige som utomlands.

   » Läs mer
  • Skön Nöjesquiz

   Andreas Skön levererar quiz med inriktning på film, musik, nöje men kan givetvis även göra specialquiz utefter beställning. Andreas sjunger oftast live under sina quiz, och har stor variation när det kommer till frågor och låtar. Temaquiz är specialiteten, och roliga happenings och underhållande shownummer står alltid på agendan.

   » Läs mer